Owen Wilson és Julia Roberts is a Csodácska adaptációjában!

Nem tudom, ki mennyire emlékszik még, de annak idején a bejegyzésemben hosszan ecseteltem, miért is imádtam a Csodácska című könyvet, és miért gondolom, hogy mindenkinek el kellene olvasnia. 

Viszont most eljutott hozzám a hír: érkezik a Csodácska film! És ha ez még nem lenne elég jó hír (még úgy is, hogy egyelőre viszonylag nehezen tudom elképzelni filmet), úgy tűnik, nem semmi szereposztásra számíthatunk.

A legfrissebb hírek szerint ugyanis a főszereplő August Pullmant a nem is olyan régen A szobával berobbant Jacob Tremblay alakítja majd, édesapját pedig Owen Wilson! Sőt, korábban az is eldőlt már, hogy az egy a millióból arcdeformitással született kisfiú édesanyját pedig Julia Roberts játssza majd!

És ha ez még mindig nem lenne elég: a film forgatókönyvét az Egy külön srác feljegyzései írója, Stephen Chbosky készítette, és az adaptáció rendezője is ő lesz!
Owen Wilson és Julia Roberts is a Csodácska adaptációjában! Owen Wilson és Julia Roberts is a Csodácska adaptációjában! Reviewed by Deszy on 6/28/2016 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.