Újabb Könyvmolyképző borító: Közelebb, mint hinnéd

Az új Fekete macska kötet borítójáról is lehullt a lepel! Ráadásul Karen Rose Közelebb, mint hinnéd című könyve most az adventi akció keretében -31% kedvezménnyel rendelhető!
Érzelmi hullámvasút!
 
A pszichológus Faith Corcoran kétségbeesetten próbál elszökni zaklatója elől, aki rémálommá változtatta az életét az elmúlt egy évben. Elég kétségbeesetten ahhoz, hogy arra a helyre meneküljön, ami még a zaklatójánál is régebb óta kísérti. Egyszerre áldás és átok, hogy a közelmúltban megörökölte nagymamája házát Cincinnatiben: az épület menedékké válik, ahol Faith újrakezdheti az életét. Vajon szembe tud nézni az életét a mai napig befolyásoló sötét emlékekkel?
 
Csakhogy Faithnek fogalma sincsen róla, milyen közel került a félelmeihez.
 
Két egyetemista lány is eltűnt a környéken, és az FBI különleges ügynökét, Deacon Novakot is bevonják az ügybe. A nyomozás váratlanul Faithhez vezeti őt, és beleszeret a gyönyörű, bátor nőbe. Ketten együtt hamarosan rádöbbennek, hogy az ügy bonyolultabb, mint hitték. Kapcsolódik mindahhoz, ami évtizedekkel ezelőtt Faithszel történt, megkérdőjelez mindent, amiben a pszichológusnő hisz, és hátborzongató új jelentést kölcsönöz a hús-vér szónak.
Újabb Könyvmolyképző borító: Közelebb, mint hinnéd Újabb Könyvmolyképző borító: Közelebb, mint hinnéd Reviewed by Deszy on 12/08/2016 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.