Breaking News

A filmborítós A sötét ötven árnyalatában extra tartalom is akad!

Ahogy az várható volt, megérkezett A sötét ötven árnyalata könyv filmes kiadásának borítója is. 

Természetesen számítani lehetett erre, még ha konkrét időpontot nem is tudtunk. Mindenesetre az óra ketyeg, hiszen jövő Valentin-napra érkezik a film, aminek rekorder előzetesét ITT nézhetitek meg, angolul és szinkronosan is. 

A filmes borító nem a már korábban látott poszter, hanem annak egy változata, így újnak számít: De nem csak a borító új, extra tartalom is akad a könyvben - ahogyan ezt a borítón látható címke is jelzi. A különleges kiadásban E.L. James saját fotói is megtalálhatóak lesznek a forgatásról, egy sor kommenttel együtt. Emellett az írónő következő könyvéből is tartalmaz majd egy részletet, ami nem más, mint a Grey folytatása, azaz A sötét ötven árnyalata Christian szemszögéből. 

A könyv januárban kerülhet a polcokra.

FRISS!
A hírek szerint a magyar kiadás is érkezik, és benne lesz az extra is.

Megjelenési hírek:

Több, mint egy könyv!
A film bemutatásával egy időben, 2017 február 14-én, Valentin napon jelenik meg E.L. James A sötét ötven árnyalata című könyv új kiadása, az azonos címmel mozikba kerülő film forgatásán készült fotókkal, és az azokhoz tartozó kommentárokkal kiegészítve. Sőt! A könyvben részletet is közlünk A sötét ötven árnyalata ‒ Christian Grey szavaival című új E.L. James regényből!
Rajongóknak, gyűjtőknek, és azoknak is ajánljuk, akik csak most ismerkednek meg az ikonikus trilógiával.
Megjelenés: 2017. február 14.
Fordította: Simik Bálint


Nincsenek megjegyzések