Breaking News

Itt az első magyar szerzős Dream válogatás borítója

A Maxim Dream válogatás sorozatában eddig még soha nem fordult elő, hogy magyar szerző műve szerepelt volna. Most megtört a jég, érkezik Szaszkó Gabriella new adult könyve, a Maradj velem.

A borító nekem nagyon tetszik, bár talán egy fokkal több színnek nagyon örültem volna. Mindenesetre ezeket a cuki romantikus pados beállításokat nekem találták ki, szóval szín ide vagy oda, elfogadva. David Pennington a saját szabályai szerint él: sikeres író és öntörvényű alak, aki mindenkit távol tart magától, a bátyját, Christ kivéve. David élete azonban teljesen felborul, amikor Chris, a sikeres manhattani ügyvéd öngyilkosságot követ el a saját lakásában. Látszólag semmi sem indokolja a szörnyű tragédiát, hiszen a testvére mindig rendezett életet élt, sikeres volt a munkában és a magánéletben egyaránt.
David úgy dönt, megírja családjuk történetét, és megpróbál válaszokat találni Chris tettére. A nyugodt visszaemlékezést azonban bátyja volt menyasszonya, Amy megjelenése szakítja félbe. Ahogy David egyre mélyebbre merül a múlt sötét bugyraiban, és szembenéz a családjában történt szörnyűségekkel, Amy és ő egyre közelebb kerülnek egymáshoz…
Túl lehet-e lépni a múlt sebein és fájdalmain egy új élet reményében? Fel lehet-e dolgozni egy szeretett testvér halálát? Lehet-e jövője egy olyan kapcsolatnak, mely egy ilyen tragédia árnyékában születik?
Vajon David képes lesz lezárni a múltat, vagy örökre a szörnyűségek rabjává válik?

Nincsenek megjegyzések