Breaking News

Újabb részlet a Lord of Shadows-ból

Cassandra Clare már visszaszámol a Gonosz fortélyok sorozat második részének megjelenéséig, és most már egyáltalán nem fukarkodik a részletekkel.

Ezúttal egy Cristina-Mark-Kieran jelenetet kaptunk, ami egyszerre szexi és fájdalmas, ráadásul mutatja azt is, hogy mindenféle játszmák zajlanak a szereplőink között.



Kieran megrándult, és Cristina látta a fájdalmat a szemében. Átérezte a fájdalmát, szörnyen magányos lehetett.
Még Mark is visszakozott. - Nem úgy értettem - hadarta. - Nem csak tündér vagyok.
- És mennyire örülsz neki - felelte Kieran. - Mennyire szereted minden alkalommal hangoztatni, amikor csak lehetőség van rá.
- Kérlek - szólt közbe Cristina -, kérlek, ne veszekedjetek. Most egy oldalon kell állnunk.
Kieran zavartan fordult felé. Aztán közelebb lépett Markhoz, és a fiú vállára tette a kezét. Majdnem egyforma magasak voltak. Mark nem fordult el tőle. - Csak egy módon tudhatom, hogy nem hazudsz - mondta, aztán megcsókolta Markot.
Cristina érezte, hogy egy érverésnyi fájdalom csorgott át a csuklóján. Fogalma sem volt, hogy csak úgy jött, vagy Mark érzéseinek intenzitását tükrözi. Semmiképp sem tagadhatta meg a csókot, anélkül nem, hogy megtagadná Kierant, és ezzel megszakítaná a szépen font hazugságláncot is, ami hozzájuk kötötte a tündérherceget.
Már ha Mark tényleg nem akarta visszacsókolni Kierant. Cristina képtelen volt eldönteni. Ugyanolyan vadsággal viszonozta a csókot, amilyen vadsággal akkor tette, amikor a lány először pillantotta meg Markot Kierannal. De most több düh volt benne. Megragadta Kieran vállát, az ujjai a tündérfiú bőrébe mélyedtek. A csók ereje hátradöntötte Kieran fejét. Mark szívni kezdte Kieran alsó ajkát majd megharapta, Kieran pedig felnyögött. 

Nincsenek megjegyzések