Breaking News

Itt vannak az első felvételek a Cormoran Strike sorozatból!

A BBC One kihozott egy előzetest, amiben az elkövetkező évadjuk sorozatait promózzák kicsit. Mindenféle csemegét találhat benne az ember, meglehetősen hatásosra sikerült a majdnem 3 perces montázs. 

Ráadásul azt is tudják a BBC-nél, mit érdemes kiemelni - nagyban ugyanis a Trónok harcából is ismert Kit Haringtont láthatjuk a kiemelt képen. (Egyébként a Gunpowder című minisorozattal, ami Guy Fawkes-ról szól majd, és mellette szerepel például Liv Tyler és Mark Gatiss is, én tutira belenézek.)

Ám Rowling rajongóinak valószínűleg a legfontosabb csemege az a néhány villanás a Cormoran Strike könyvek adaptációjából, ami végül egyszerűen a Strike címet kapta. 00:30-nál, 1:50-nél és 2:20-nál láthatjuk a sorozatból az első felvételeket, benne Tom Burke-kel és Holliday Graingerrel.

Egyébként a páros már benne van a promóban, például ez jelent meg róluk az angol Vogue-ban:Egyébként nem ez az egyetlen adaptáció a videóban, érdemes nyitva tartani a szemünket, van például Poldark és A fehér ruhás nő is.


Nincsenek megjegyzések