Breaking News

Ezek az új rúnák is ott lesznek a Lord of Shadowsban!

Korábban már írtam róla, hogy a Lord of Shadows különböző kiadásokban jelenik majd meg, és mindegyik első kiadás más-más felosztásban tartalmaz majd extrákat. A részleteket ITT olvashatjátok el.

Az extrák között mindenesetre szerepel 30 új rúna is, amire mindenki izgatottan várhat - ugyanis még azt sem tudjuk pontosan, hogy milyen rúnák lesznek azok. 

Egyet azért már jó korán elárult és megmutatott Cassie: ez a jó öreg Mennyei tűz rúnája, ITT megnézhetitek.

Viszont közeledik a Lord of Shadows megjelenés, tényleg már csak napok választanak el tőle, így nem meglepő módon néhány rúnát is megosztottak velünk tegnap!

A három rúna közül talán Káin jele váratott magára a legtöbbet, hiszen ez már az Üvegvárosban szerepelt, viszont azóta sem láthattuk, hogy néz ki. Mostanáig. Számomra különösen érdekes ebben a rúnában, hogy első blikkre nagyon hajaz a keleti írásjelekre - miközben alapvetően bibliai dologról beszélünk, amit meg klasszikusan nem az ázsiai kultúrával kötünk össze.



Ezt követte a sorban a család megidézésének rúnája, amiben kifejezetten érdekes, hogy úgy néz ki, valójában több rúnát ötvöz - minden egyes "kar" végén egy-egy rúnát láthatunk tulajdonképpen.



Végül pedig az egyik legvitatottabb rúna követte az előző kettőt a sorban: az a bizonyos fogamzásgátlás rúna. 


Nincsenek megjegyzések