Breaking News

Itt az első teaser a Hollywood Dirt filmből!

Én korábban elmulasztottam megírni a hírt, miszerint a már nálunk is ismert szerző, Alessandra Torre Hollywood Dirt című regényből - amit majd a Könyvmolyképző hoz el nekünk - film készül!



Pedig szépen, lassan alakult a szereposztás is, most pedig már itt az első teaser! Túl sokat egyelőre nem láthatunk belőle, viszont az... elég szexire sikeredett. 

Bár ez nem is meglepő, hiszen a Passionflix készíti az adaptációt - egyébként sok már romantikus-erotikus könyvével egyetemben, amikről szerintem majd külön poszt(ok)ban értekezünk még -, és a nevükben is benne van a szenvedély. 

Én a magam részéről kíváncsian várom a könyvet is, a filmet is. 

Mindenesetre azoknak, akik nem olvasták még - mint én -, segít a fülszöveg a sztorival kapcsolatban: 

Cole Masten. Elhagyta a szupersztár felesége, Hollywood Tökéletes Férje most már Hollywood Szexi Agglegénye: keményen bulizik és még keményebben... csajozik. Vigyázz, Los Angeles, új rosszfiú érkezett a városba. 
Summer Jenkins. Ez vagyok én, a kisvárosi lány a georgia-i Quincyből. Jól főzök, úgy blöffölök, hogy simán elnyerem bármelyik felnőtt férfi pénzét a pókerpartikon és a Legbarátságosabbnak választottak a végzős évünkben.  
Más világból jöttünk. Sosem kellett volna találkoznunk. De aztán Cole Masten elolvas egy könyvet a városkánkról. Hat hónappal később pedig itt köt ki, és magával hozza Hollywoodot is. 
Már a legelején tudtam, hogy csak baj lesz belőle. A városunknak. És nekem. 
Néha az ellentéteknek nem kellene vonzania egymást.



Nincsenek megjegyzések