Breaking News

Így lett a Minden, minden könyvből film - Kulisszák mögötti videó

Érkezett egy igazán hangulatos videó a Minden, minden filmhez.

Az alaphangulatot rögtön megadja, hogy a könyvből indulunk ki, és az ehhez passzoló animációk végigkísérik az egész videót. 

De a stílus mellett is az a fő témája a videónak, hogy hogy lett a a könyvből film. Megszólal az írónő, hogy milyen érzés volt látni, ahogy életre kel a könyve. 



Mesélnek a színészek is, hogy mi vonzotta őket a projekthez, illetve a rendező is arról, hogy próbált hű maradni a könyvhöz, hiszen tudta, a rajongók elvárják majd, hogy bizonyos jeleneteket lássanak és bizonyos részleteket halljanak. (Éljen a rendező, minden adaptációs rendezőnek meg kellene ezt fogadnia - még a változtatások elkerülhetetlenségével is.)

A videóban egyébként új jeleneteket is láthatunk a filmből, közben pedig a háttérben a film csodálatos zenéi szólnak - többek között a Runnin', amiről már meséltem, hogy mennyire elvarázsolt.

(És mondjátok, hogy nem csak én értékelem annyira, hogy Nick Robinson használta a YA irodalom kifejezést! Mondjátok! Még úgy is nagyon örültem, hogy tudom, hogy kb. 3 YA adaptációjában szerepel, szóval illlik.)


Nincsenek megjegyzések