Breaking News

Tévésorozat lesz Jennifer L. Armentrout könyvsorozatából!

Korábban már megosztottam egy kis teasert, amiben több Passionflix által készítendő adaptációról volt egy kis összefoglaló, és most már Jennifer L. Armentroutot is hozzácsaphatjuk a gyűjteményhez! 

Ez pedig nem csak azért szuper, mert Armentrout története a képernyőn is látható lesz, hanem újfent jó jel a Passionflixre nézve. Komolyan ki merem jelenteni, hogy lassan minden romantikakedvelő kedvenceivé válnak, pedig még el sem indultak.

És hogy melyik Armentroutból készül adaptáció? 



Egy nálunk egyelőre publikálatlan - bár valószínűleg nem túl sokáig - szériáról van szó, a Wicked sorozat első két részéről. Külön izgalmas számomra, hogy ennek a könyvnek már az eredeti borítóleleplezésében is részt vettem

Íme az első rész fülszövege:

A dolgok kezdenek New Orleansban nagyon is Rosszul alakulni.
A huszonkét éves Ivy Morgan nem átlagos főiskolás. Ő, és akik még olyanok, mint ő, tudják, hogy nem az emberek az egyetlenek, akik a Francia Negyedben vadásznak a szórakozásra... és élelemre. A Rendhez fűződő kötelessége az élete. Végtére is négy évvel ezelőtt mindent elveszített az egyik olyan lény kezei által, akire most vadászik, ezzel szétzúzva az egész világát és összetörve a szívét. 
Ren Owens az utolsó, akiről Ivy azt gondolta, hogy beléphet a tökéletesen kontrollált életébe. Egy kilencvennyi tömény csábítás és nyálcsorgatásra késztető báj. Az erdőzöld szemével és a mosollyal, amivel már bizonyára sok összetört szívet hagyott maga mögött, rejtélyes, szinte már földöntúli  képessége van arra, hogy a lány ácsingózzon mindenért, amit neki nyújtani tud. De ha közel engedi magához, az legalább olyan veszélyes, mint az utcákon ólálkodó hidegvérű gyilkosok vadászata. Az, amikor korábban elveszítette a fiút, aki szeretett, majdnem teljesen elpusztította, de a kettejük közötti szikrázó feszültségnek, ami egyre csak növekszik, Ivy képtelen ellenállni. Valahol mélyen, akarja... szüksége van rá, hogy az élete több legyen puszta kötelességnél, amit a múltja formált számára.
De ahogy Ivy egyre közelebb kerül Renhez, rá kell jönnie, hogy nem ő az egyetlen, aki sötét titkokat őriz, amelyek összezúzhatják a kettejük közötti törékeny köteléket. Van valami, amit a fiú nem mond el neki, ez bizonyos. És már nem lehet biztos benne, hogy mi a veszélyesebb rá nézve - az ősi teremtények, amelyek el akarják foglalni a várost, vagy a férfi, aki magáénak követeli a szívét és a lelkét. 

Nincsenek megjegyzések