Tévésorozat lesz Jennifer L. Armentrout könyvsorozatából!

Korábban már megosztottam egy kis teasert, amiben több Passionflix által készítendő adaptációról volt egy kis összefoglaló, és most már Jennifer L. Armentroutot is hozzácsaphatjuk a gyűjteményhez! 

Ez pedig nem csak azért szuper, mert Armentrout története a képernyőn is látható lesz, hanem újfent jó jel a Passionflixre nézve. Komolyan ki merem jelenteni, hogy lassan minden romantikakedvelő kedvenceivé válnak, pedig még el sem indultak.

És hogy melyik Armentroutból készül adaptáció? Egy nálunk egyelőre publikálatlan - bár valószínűleg nem túl sokáig - szériáról van szó, a Wicked sorozat első két részéről. Külön izgalmas számomra, hogy ennek a könyvnek már az eredeti borítóleleplezésében is részt vettem

Íme az első rész fülszövege:

A dolgok kezdenek New Orleansban nagyon is Rosszul alakulni.
A huszonkét éves Ivy Morgan nem átlagos főiskolás. Ő, és akik még olyanok, mint ő, tudják, hogy nem az emberek az egyetlenek, akik a Francia Negyedben vadásznak a szórakozásra... és élelemre. A Rendhez fűződő kötelessége az élete. Végtére is négy évvel ezelőtt mindent elveszített az egyik olyan lény kezei által, akire most vadászik, ezzel szétzúzva az egész világát és összetörve a szívét. 
Ren Owens az utolsó, akiről Ivy azt gondolta, hogy beléphet a tökéletesen kontrollált életébe. Egy kilencvennyi tömény csábítás és nyálcsorgatásra késztető báj. Az erdőzöld szemével és a mosollyal, amivel már bizonyára sok összetört szívet hagyott maga mögött, rejtélyes, szinte már földöntúli  képessége van arra, hogy a lány ácsingózzon mindenért, amit neki nyújtani tud. De ha közel engedi magához, az legalább olyan veszélyes, mint az utcákon ólálkodó hidegvérű gyilkosok vadászata. Az, amikor korábban elveszítette a fiút, aki szeretett, majdnem teljesen elpusztította, de a kettejük közötti szikrázó feszültségnek, ami egyre csak növekszik, Ivy képtelen ellenállni. Valahol mélyen, akarja... szüksége van rá, hogy az élete több legyen puszta kötelességnél, amit a múltja formált számára.
De ahogy Ivy egyre közelebb kerül Renhez, rá kell jönnie, hogy nem ő az egyetlen, aki sötét titkokat őriz, amelyek összezúzhatják a kettejük közötti törékeny köteléket. Van valami, amit a fiú nem mond el neki, ez bizonyos. És már nem lehet biztos benne, hogy mi a veszélyesebb rá nézve - az ősi teremtények, amelyek el akarják foglalni a várost, vagy a férfi, aki magáénak követeli a szívét és a lelkét. 

Tévésorozat lesz Jennifer L. Armentrout könyvsorozatából! Tévésorozat lesz Jennifer L. Armentrout könyvsorozatából! Reviewed by Deszy on 5/19/2017 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.