Breaking News

A Gabo megszólalt az új John Green regény megjelenése kapcsán

Ahogy már korábban megírtam, október 10-én érkezik John Green régen várt új regénye, a Turtles All The Way Down.



A Gabo, a szerző magyar kiadója most megírta a blogján a szenzációs hírt, és egy szuper új információ is volt a posztban: igyekeznek magyarul is minél hamarabb megjelentetni a kötetet. 

Az persze talán a sikeres előzmények fényében nem túlságosan meglepő, hogy érkezik az új John Green regény hazánkban is, de az én figyelmemet a "minél hamarabb" ragadta meg igazán. 

A Gabo Kiadónál már előfordult korábban, hogy a külföldi kiadáshoz nagyon közel érkezzen regény magyarul - emlékezzünk csak A Párválasztó sorozat harmadik részére -, így talán nem túlzás abban reménykedni, hogy akár már idén olvashatjuk magyarul a regényt. Én szurkolok, meglátjuk, mi lesz belőle. 

A kiadó fordításában egyébként így hangzik a regény leírása:

A könyv egy szökevény milliomossal és az érte kitűzött pénzjutalommal indul, de ennél sokkal többé válik. Egyszerre egy történet az élethosszig tartó barátságról, egy váratlan találkozás bensőségességéről, Star Wars fan fiction, és egy tuatara is felbukkan benne. De mindennek a szíve valójában Aza Holmes, egy tizenhét éves lány, akinek a mindennapjaiban is komoly harcokat kell megvívnia saját mentális betegsége miatt. John Green ebben a régóta várt visszatérésében ugyanazzal az érzékenységgel meséli el Aza történetét, ahogyan azt tette korábbi regényeiben.

Nincsenek megjegyzések