Breaking News

Újabb várhatóan Rubin Pöttyös könyv jogaira csapott le a Könyvmolyképző

Angi megint szemfüles volt: észrevette, hogy a Publishers Marketplace szerint a Könyvmolyképző újabb - várhatóan Rubin Pöttyös - könyv jogaira csapott le. 

A kérdéses kötet Adriana Locke Written in the Scars című romantikus regénye, ami a Goodreadsen igen kecsegtető, 4,26-os tetszési indexen áll.



Fülszöveg:

Szerelembe esni könnyű.
Kimászni belőle az egyik legnehezebb dolog a világon. 
És Elin és Ty Whitt rettenetesek benne. 
Az első alkalommal, amikor a helyi kosárcsapat sztárja Elinre mosolygott, rögtön elvarázsolta. Olyan könnyű volt beleszeretni a sötét hajú hazai hősbe, akinek elbűvölő mosolya és erős, sportos teste volt!
Ezernyi álmos mosoly, céltalan kocsikázás és a hosszú műszakokat követő hátsó ajtón besurranások után azonban a valóság arcul csapja őket. És nagyot üt. Szerelembe esni kétségtelenül a könnyű rész volt. Végignézni, ahogy apró darabokra törik, képtelenség.
Könnyeken, találgatásokon és egy közösen épített élet emlékein át, a világ fordulatot vesz. Minden egyes fordulattal tisztánlátás és remény érkezik - néha egy pár hátsó ajtónál felejtett mocskos bakancs vagy egy bölcs barát szavainak formájában.
Amikor Ty megint felbukkan, hogy újjáéledt elhatározással összehozza a családját, Elin a múlt veszekedései és egy új kezdet reménye között vívódik. Ez a férfi tartja a szívét a kezében, a férfi, akit mindennél jobban szeret. De ő az egyetlen ember is, aki a legnagyobb fájdalmat képes okozni neki.
Az élet nem mindig egyszerű. A szerelem nem csupán egy szívdobbanás. Ahogy az élet leckéi sorban érkeznek, Ty és Elin sebei a bizonyítékok rá. De pontosan a sebhelyekbe írott szerelmük az, ami együtt tarthatja... vagy szétszakíthatja őket.

Nincsenek megjegyzések