Breaking News

A Harry Potter színészek sem feledkeztek el az évfordulóról

Nem csak J.K. Rowling emlékezett meg a 20. évfordulóról, hanem a Harry Potter filmek több szereplője is.



Íme egy csokorra való a tegnapi közösségi média posztokból tőlük és egy interjú a Lunát alakító Evanna Lnych-csel:





Bonnie Wright (Ginny) egy vicces képet választott. (Mrs. Weasley: Egy nap az a fiú lesz a férjed. Ginny: Tudom.) Mellé pedig gratulált Rowlingnak:



Az egyik legszebb poszt a Percyt alakító színészé volt.




"20 évvel ezelőtt ezen a napon valami megváltoztatta az életünket és a kultúránkat. 20 évvel ezelőtt egy könyv, amit csupán 500 példányban nyomtak, azt mondta, rendben van, ha más vagy és rendben vagy, ha másnak érzed magad. Arról mesél, hogy akárki vagy is, mindig lesznek emberek, akik elfogadnak annak, ami és aki vagy.
20 évvel ezelőtt ezen a napon megjelent a Harry Potter. Akkor még álmodni sem mertem volna, hogy ez a könyv és ez a világ ilyen óriási és jelentős része lesz az életemnek, és megváltoztatja azt, ahogy gondolkozom. 
A Harry Potter ott van mindenben, amit teszek, akár tudatosan, akár nem. A Harry Potter szó szerint és átvitt értelemben is megváltoztatott és azzá tett, aki ma vagyok.
Köszönöm Neked, J.K. Rowling, hogy elhoztad nekünk Harryt, és köszönök mindent, amiért ő és a történetei kiállnak és mindent, amit ez értünk tett <3 p="" xx="">



<3 p="" xx="">Devon Murray, vagyis Seamus Twitteren: "Kitüntetve érzem magam, hogy része lehettem valaminek, ami ilyen sokat jelent ennyi ember számára. Ezt most újabb 20 varázslatos évre!"
<3 p="" xx="">



Jason Isaacs sem feledkezett a napról, aki Luciust alakította: "20 nagyszerű évvel ezelőtt J.K. Rowling elszabadított valami különlegeset. Vajon eljön a nap, amikor a legkevésbé népszerűből a legnépszerűbb leszek?" 





A Lavendert alakító színésznő: "Áldott vagyok, amiért egy kicsike részem lehetett a varázslat 20 évében"




Padma Patil: "Gratulálok J.K. Rowlingnak az utóbbi 20 évért és köszönöm, hogy megváltoztattad az életemet. Mindenért neked lehetek hálás."




Parvati Patil:



Az ifjabb James Potter:




És talán az egyik legviccesebb a Legendás állatokban Shaw szenátort alakító Josh Cowdery tweetje: "Megtiszteltetés, hogy létezhettem a hihetetlen világodban, még ha csak néhány percre is és egy s--fejként."




Köszönet a gyűjtésért a SnitchSeeker oldalnak.

4 megjegyzés:

  1. de fura hogy Radcliffe ennyire kivonta magát..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ő nem igazán aktív a közösségi oldalakon, egyedül Google+-a van, és ott is inkább továbbosztogat.

      Törlés
  2. Vajon eljön a nap, amikor a legkevésbé népszerűből a legnépszerűbb leszek?" ezzel mit akart mondani?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Arra utalt, hogy Lucius nem a legnépszerűbb :)

      Törlés