Breaking News

Itt az első illusztráció Magnus Bane saját regényéhez!

Cassandra Clare tegnap megosztott velünk valami nagyon különlegeset. 

Megkérte Cassandra Jeant, hogy készítsen illusztrációt a The Eldest Curses-hez a Pride hónap alkalmából. Ő pedig természetesen beleegyezett, így kaptunk egy képet Magnus és Alec, valamint Aline és Helen párosával, "úton vannak az Alvilági álarcos bálra Velencébe". 



És akkor én most el se tudom mondani, hogy ezt hány módon imádom! 

Először is, aki esetleg nem tud róla, hogy mi az a The Eldest Curses: Magnus Bane saját felnőtt trilógiát kap Cassandra Jeantől, a The Eldest Curses pedig a sorozat címe. Hogy miért és hogy mi az egyes kötetek címe, arról ebben a bejegyzésemben olvashattok.

A trilógia első része az ígéretek szerint az idei év végére várható, úgyhogy lehet készülni. 

Na de vissza, hogy miért imádom! Egyrészt szuper, hogy nem csak Alec és Magnus jelennek meg rajta, hanem egy másik LMBT páros is, ráadásul van egy pasi-pasi meg egy lány-lány páros is a Pride képen. Szuper!

Másrészt... Velence! Nem tudom, ki mennyire emlékszik, valamikor ezer évvel ezelőtt volt egy Árnyvadász fanfiction ötletem, ez is Velencében játszódott volna. Egyszer már volt szerencsém ott járni, imádtam, és ó, az ihlet! (Egyébként a tervet még nem teljesen vetettem el, csak már nem Árnyvadászos, de ez egy másik kérdés.)

És most komolyan! Kell jobb annál, mint hogy Alec és Magnus és álarcos bál Velencében, mindenféle Alvilágival? Alig várom, hogy olvashassam! 

Nincsenek megjegyzések