Breaking News

Megkönnyeztem a gyönyörű videót, ami felidézi a Harry Potter legszebb pillanatait

Ha van valami, amiről érdemes lett volna reakcióvideót csinálnom, az az, ahogyan a Bloomsbury Harry Potter 20-at ünneplő videóját végignéztem.

Bevallom, nem gondoltam, hogy ennyire ütős lehet. De először csak kicsit könnyeztem, utána pedig már meg sem próbáltam visszafojtani. Közben pedig nevettem is, hiszen sok vicces jelenet is felbukkan, és egyébként is... Le a kalappal az előtt, aki ezt így összevágta. Süt a videóból, hogy ismeri a sorozat.



Hogy miből áll a videó? A Bloomsbury megkérdezte az olvasókat, melyek voltak a kedvenc pillanataik a könyvből, és összegyűjtötték a TOP20-at. Majd ezeket a jelenetes idézetek egy gyönyörű videóban vágták össze. De nem csupán beúsznak a szavak - hatásos a zene, de még inkább az animációk.

Ráadásul a legjobban megválasztott pillanatokban itt-ott bevágnak egy-egy olvasói kommentet, amitől csak még jobban eltörik a mécses.

A végén pedig Rowling gondolatai is megjelennek az utolsó HP film premierjéről: a Roxfort mindig ott lesz, hogy otthon üdvözöljön. Örökké.


Nincsenek megjegyzések