Breaking News

Szerelmes vagyok az új Ciceró könyv borítójába

A Ciceró Molyon osztotta meg legújabb könyvének borítóját. A világ peremén egy magyar szerzős trilógia első kötete, ha jól értelmezem a Ciceró kommentjét, akkor middle grade történetről lehet szó. ("13 évesek a szereplők, de a mai gyerekek érettségére való tekintettel mi már 10 éves kortól ajánljuk. :)")

A történet is jól hangzik, de bevallom, engem első körben a borító fogott meg, amibe konkrétan beleszerettem. Alapvetően imádom az olyan képeket, borítókat, ahol többféle dolog mosódik egybe oly módon, ahogy ezen a borítón is, így nálam a koncepció már alapból jó esélyekkel indult, de a kidolgozása is zseniális. Egyszerűen gyönyörű:




Fülszöveg:

Szeptember 8-án egy rejtélyes tesztet íratnak a diákokkal szerte a világon. Másnap tizenhárom fiú (köztük a francia Gerard Montes) eltűnik. Gerard és sorstársai egy üres pusztán, végtelen erdők peremvidékén térnek magukhoz. Kik rabolták el őket, és miért? Vajon képesek lesznek-e legyőzni a hazatérésük útjába álló akadályokat: a közelgő telet, a vadállatokat és a titokzatos hatalmakat, amelyek a háttérből a szálakat mozgatják? Vajon túlélheti-e Gerard és Helen szerelme, hogy ilyen távol kerültek egymástól? S a fő kérdés: a tizenhárom, teljesen különböző egyéniségű és nemzetiségű fiú megtalálja˗e a közös nyelvet egymással, és össze tud-e fogni egy közös cél érdekében?

Nincsenek megjegyzések