Breaking News

Cassandra Clare megmutatta a Lord of Shadows új gerincét

Ahogy azt már a Lady Midnightnál is tapasztaltuk, a Gonosz fortélyok sorozat kötetei követik az eredeti borítós és az új borítós változatot is. Ennek megfelelően előbb megjelenik a régi típusú gerinccel a könyv, majd néhány hónappal később érkezik a "hivatalos" paperback kiadás, már az új designnal, és így az új gerinccel. 

Nálunk ez abból a szempontból problémás, hogy a borító maga lényegében nem sokat változik, magyar szempontból csak a gerinc a lényeges - addigra viszont már megjelenik nálunk a régihez igazodó gerinccel, kérdés, hogy a kiadó ebben a formában szeretné-e majd kiadni az új gerinces változatot is, hogy igazodjon az új borítós kiadásokhoz. 

Akárhogy is, Cassandra Clare most megosztotta a Lord of Shadows új kiadásának gerincét. Íme:Az új gerincen nem meglepő módon Juliant láthatjuk, illetve folytatódik a kép a Vadűzéssel. 

A Lady Midnighttal egymás mellé téve így festenek a gerincek:Hogy a harmadik kötet első borítóján ki lesz látható, az még nagy kérdés: Cassie annyit elárult, hogy lány lesz az illető, ITT megmagyarázza, miért. Azt viszont már tudjuk, hogy a gerincen Emma és Julian mellé Mark csatlakozik majd.

Nincsenek megjegyzések