Breaking News

Felkerült a Könyvmolyképző webshopjába a Pretty Little Liars

Amerikában a hihetetlen népszerű Pretty Little Liars sorozat pont nem olyan régen zárult le, viszont hozzánk alapból jó pár éves késéssel érkezett meg a film is, a könyvsorozat pedig igen göröngyös úton indult el. 



Az első kötetet az Ulpius jelentette meg, a szerintem undorító eredeti borítóval, ami nem különösebben volt vonzó és ráadásul arra sem hívta fel a figyelmet, hogy ez a kötet egyébként a tök sikeres sorozat alapja. Ezt még sikerült megfejelni egy szerintem elég gyenge fordítással, így minden adott volt a bukáshoz. Ráadásul ha már bukás, extrának közben az Ulpius még be is csődölt, így búcsút inthettünk a folytatásnak. 

Aztán valamikor március környékén jött a hír, amit én is megírtam: a Könyvmolyképző átvette a Pretty Little Liars könyvsorozat kiadását!

A kötet új fordítót kapott Miks-Rédai Viktória személyében, ennél pedig nem hiszem, hogy sokkal jobb választást találhattak volna. Remélhetőleg a borítót is lecserélik, akár a kint kiadott sorozatosra, és akkor újraéledhet a sikeres széria talán nálunk is. 

Az első részt is újra megjelenteti tehát a Könyvmolyképző, a kiadó webshopjába épp a minap került fel a kötet, és bár borító még nincs, azt láthatjuk, hogy új fülszöveget már kapott a kötet. 

Ez volt a régi Ulpiusos:

Mindenkinek van valami szennyese – kiváltképp, ha az illető a gimis Spencer, Aria, Emily és Hanna.
Spencer a nővére fiúja után sóvárog. Aria az angoltanáráról fantáziál. Emily a fekete Mayába zúg bele. Hanna pedig ocsmány kis trükkök árán játssza a bombázót.
Ki hinné, hogy ezeknél súlyosabb titok is nyomhatja a lelküket? Pedig így áll a helyzet, mióta Alison barátnőjüknek váratlanul nyoma veszett.
Hogy honnan tudom? Hát onnan, hogy ismerem őket, mint a rossz pénzt. Tudom, miféle gaztetteket követtek el a múltban, és milyen velejükig romlottak ma. Egyetlen féltve őrzött, mocskos kis titkuk sem maradhat rejtve előttem. És most már előtted sem!


Ez pedig az új:

Alison három éve tűnt el, egy pizsamaparti után, és azóta sem látta senki. Az elit pennsylvaniai iskolába járó barátai meggyászolták, de megkönnyebbülten fel is sóhajtottak. Mindegyikük őrzött egy-egy titkot, amit csak Alison ismert, és ha a pletykára éhes világ tudomására jut, tönkreteheti őket. Amikor egymás után kapják a névtelen e-maileket és szöveges üzeneteket, pánikba esnek. Az áruló vajon a saját köreikből való? Vagy ami rosszabb: Alison visszatért?
Egy rendkívül izgalmas sorozat indító kötete.

Nincsenek megjegyzések