Breaking News

Befutott a Cinder & Ella folytatásának megjelenési ideje, magyar fülszövege és borítója

Korábban már írtam róla, hogy Kelly Oram megírta a Cinder & Ella folytatását, és az a jó hír is kiderült már, hogy magyarul is érkezik a kötet - sőt, egy részletet is kaptunk belőle!

De tegnap végre még előrébb léptünk: kaptunk megjelenési dátumot (lényeges :D), fülszöveget és lehullt a lepel a magyar borítóról is!

Nekem nagyon tetszik ez a borító, szerintem a LOL sorozat egyik leghangulatosabb darabja lett - igaz, azzal egyetértek, hogy nem teljesen passzol az első részhez. De ez engem nem zavar, mert azt a borítót nem igazán szerettem. 

És hogy mit kell írni a naptárakba: szeptember 15!

Ha még esetleg valaki nem ismeri az első részt, van még egy kis idő pótolni. Az első részről írt ÉRTÉKELÉSEM ITT olvasható.





A mesében minden olyan könnyű: a szerelmesek egymásra találnak, és már lubickolnak is a boldogságban. Cinder és Ella is pontosan erre vágyik, a sok nehézség után igazán megérdemelnék, hogy legyen egy kis nyugtuk. A sajtó viszont folyton a nyakukban liheg – mindenki Hollywood legújabb álompárjára kíváncsi –, és a szüleik sem könnyítik meg az életüket: Brian apja meg akarja lovagolni a népszerűségüket, Elláé pedig képtelen elfogadni, hogy a lánya egy világhírű filmsztárral jár. Ráadásul Ella nagyon nehezen viseli, hogy
mindenki a sérülésein csámcsog, és elbizonytalanodik: mi van, ha a tündérmeséjének kezd lejárni a szavatossági ideje?

Nincsenek megjegyzések