Breaking News

Elképesztő sikernek örvendő könyv jogaira csapott le a Könyvmolyképző

Angelika megint szemfüles volt: észrevette, hogy a Publishers Marketplace tanúsága szerint a Könyvmolyképző lecsapott Mark Sullivan Beneath a Scarlet Sky című könyvének jogaira.

A második világháborús történet idén májusban jelent meg, és máris több mint 30.000 értékeléssel és 4,46-os tetszési indexszel büszkélkedhet Goodreadsen, és hamarosan film is készül belőle.




Fülszöveg:

Egy elfelejtett hős igaz története: a Beneath a Scarlet Sky egy fiatalember hihetetlen bátorságának és ellenálló képességének győzedelmes története a történelem egy legsötétebb időszakából.
Pino Lella minél távolabb akarja tartani magát a háborútól és a náciktól. Csak egy átlagos olasz tinédzser - imádja a zenét, az ételeket és persze a lányokat. De az ártatlanság napjainak megszámláltattak. Amikor családja milánói otthona áldozatul esik a szövetségesek bombázásainak, Pino csatlakozik egy földalatti szervezethez, akik zsidókat próbálnak menteni az Alpokon keresztül. Így szeret bele Annába, a nála hat évvel idősebb gyönyörű özvegybe. 
Annak érdekében, hogy próbálják megmenti, szülei német katonaként jelentik be Pinót - gondolván, így távol tarthatják a harctól. De miután Pino megsérül, alig tizennyolc évesen kinevezik Adolf Hitler olaszországi jobb kezének, Hans Leyers tábornoknak a személyi sofőrjévé. Leyers a Harmadik Birodalom egyik legrejtélyesebb és leghatalmasabb vezetője. 
Most, hogy lehetősége nyílik a birodalmon belülről kémkedni a szövetségeseknek, Pinónak szembe kell néznie a háború és a náci megszállás borzalmaival, miközben titokban harcol, a bátorságát pedig csak még tovább erősíti Anna iránti szerelme és a közös életről szóló álmok ígérete.


Pino 17 évesen:



Pino a könyv dedikálásán:


Nincsenek megjegyzések