Breaking News

Megérkezett a Sylvia Day könyvéből készülő film első előzetese

A Passionflix egy sor new adult, romantikus és erotikus könyv filmes jogaira csapott le, ami nem kevés izgalomra ad okot a romantikus könyvek szerelmeseinek.



Az egyik ezek közül Sylvia Day Átverve/Átölelve duológiája, amihez most meg is érkezett az első előzetes:



A könyvek fülszövege:


Soha ​ne keverd az üzletet az élvezettel! Soha ne vigyél politikát a hálószobába! Mindkét hibát elkövettem, mikor Jackson Rutledge szeretője lettem. Nem mondhatom, hogy nem figyelmeztettek…
Két évvel később újra felbukkant. Megakadályozott egy üzletet, amelynek megkötéséért keményen dolgoztam. Csakhogy Lei Yeung, New York egyik legbriliánsabb üzletasszonya oldalán megtanultam egyet s mást, amióta Jax kisétált az életemből. Már nem ugyanaz a lány voltam, akit egykor ismert, ő viszont mit sem változott. Az első találkozásunkkal ellentétben ezúttal pontosan tudtam, kivel van dolgom… és hogy milyen függőséget okozhat az érintése.
Jax számára csupán játék volt a csillogás, a szex és a kiváltságok, de időközben én is megtanultam a játékszabályokat. A könyörtelen üzleti világban a mindent felülíró, legfontosabb tanács: tartsd magadhoz közel az ellenséged, de még közelebb a volt szeretőd…
Sylvia Day a New York Times bestsellerlistájának többszörös első helyezettje, nemzetközileg jegyzett bestsellerszerző. Több mint húsz díjnyertes regénye jelent meg negyvennél is több országban. Huszonegy országban vezette az eladási listákat, művei nyomtatott kiadásaiból több tízmillió példányt adtak el. Crossfire sorozatának filmjogait megvásárolta a Lionsgate, a Goodreads honlap közönségszavazásán pedig a legjobb szerzőnek jelölték. Keresse fel honlapját, www.sylviaday.com, vagy kövesse a Facebook.com/AuthorSylviaDay oldalon és a Twitteren: @SylDay.

Nincsenek megjegyzések