Breaking News

Új YA fantasy jelenik meg még idén a Könyvmolyképzőnél

Azok, akik szeretik A hamis herceg és az Üvegtrón-féle középkorias fantasyvilágokat, most örülhetnek: újabb hasonló kötetet ad ki idén a Könyvmolyképző!

Jeff Wheeler The Queen's Poisoner című regénye kint is nagyon népszerű, Goodreadsen az első kötet értékelése 4,08-as, a második kötet pedig már 4,30-as, az utolsó kötet pedig 4,41-es, ami igen kecsegtető. 



A magyar cím A királynő méregkeverője lesz, és bár magyar borító egyelőre nincs, a magyar fülszöveget már olvashatjuk.


Egy fiúból férfi lesz – és nagyszerű ember.
Severn Argentine király messzi földön hírhedt: trónbitorló, a törvényes örökösök gyilkosa, az árulás kegyetlen megtorlója. Kiskaddon hercege veszélyes játékba kezd, hogy a királyt letaszítsa a trónról… de veszít. A grófnak cserébe a király fogságába kell adnia fiát, Owent. Így ha a gróf hűsége ismét megrendülni látszik, azért a fia fizet az életével.
Owen a király kémeit elkerülve és szövetségeseket keresve igyekszik túlélni a mindennapokat Királyforrás udvarában. Amikor azonban újabb bizonyíték derül ki apja árulásáról, és a sorsa megpecsételődni látszik, a fiúnak különleges eszközök segítségével meg kell mutatnia a bosszúszomjas királynak, hogy élve igenis nagyobb hasznát veheti. Az elkeseredett próbálkozásban pedig csakis egyvalaki lehet a segítségére: egy titokzatos nő, akinek valóban hatalma van élet, halál és sors felett.

Nincsenek megjegyzések