Breaking News

Komoly újraforgatások várnak a Kés a Zajban filmre - csúszhat a premier

A múltkor már megírtam, hogy befejeződött a Kés a Zajban forgatása, de úgy tűnik, kicsit elkapkodott volt ez a kijelentés.

Persze kiegészítő forgatások nagyon sokszor előfordulnak filmes esetében, de a hírek szerint a Kés a Zajban esetében elég sok mindent újra kell majd venni. Ez önmagában sem túl biztató, bár azért még nem érdemes halálhírét kelteni a filmnek.




Ezzel együtt ami viszont biztosan problémás, az a mikor. Ugyanis a film főszereplői az a Tom Holland és az a Daisy Ridley, akik mindketten óriási franchise-okat visznek a hátukon: előbbi Pókembert alakítja, és nem csak saját filmje van, hanem más Marvel filmekben is feltűnik, és ezt promóznia is kell. Diasy Ridley pedig az új Star Wars filmek főszereplője, és bár neki ez jelenleg egy filmet jelent "csak", azért a forgatás és a promóció neki is sok idő. 

A hírek szerint így az újraforgatás ideje igen szokatlan lesz: tavaly novemberben fejezték be a film forgatását, az új jeleneteket viszont csak 2018 végén vagy 2019 elején fogják tudni felvenni. És bár ez csak pár hét, már veszélyezteti a 2019. márciusi premiert, amit belőttek a filmre. 

Ráadásul a Lionsgate nem semmi summát ölt a filmben, már majdnem 100 milliójuk fekszik benne, ami egy sorozatkezdő YA film esetében elég rendhagyó - de azt reméli a stúdió, hogy ezzel új franchise-t indíthatnak. Így pedig nem érdekük, hogy kapkodás legyen a film vágása, és esetleg ne sikerüljön olyan jól, mint amilyen lehetne.

A Kés a Zajban fülszövege:

Megdöbbentően eredeti, izgalmas, különleges könyv a felnőtté válás veszélyes útjairól. Todd Hewitt az utolsó fiú Prentissvárosban, ahol állandó, nyomasztó zajban mindenki hallja a többi ember gondolatát is. Nincsenek titkok. De Todd váratlanul tökéletes Csöndre bukkan. Hazudtak neki, menekülnie kell. Patrick Ness világszerte népszerű, díjnyertes trilógiájának első kötete végre magyarul.

Nincsenek megjegyzések