Breaking News

McGalagony, Dumbledore és még sok más filmszínész visszatér a Harry Potter játékra - Megvan az időpont is!

Már többször írtam a legújabb Harry Potter játékról, amit immáron telefonon élvezhetünk majd. A Hogwarts: Mystery első előzetesét itt, a másodikat és egy gameplay videót itt nézhetitek meg.

De most megint elképesztő hírek érkeztek a játék háza tájáról!




Egyrészt kiderült a játék debütálásának időpontja, ami már nincs is messze: április 25. szerda. 

De mindezeken felül is van jó hír!

A Roxfortban játszódó játékban természetesen feltűnnek olyan tanárok is, akiket jól ismerünk, és nem is csak vizuálisan: több filmszínész ugyanis elvállalta, hogy felmondja a karakterek szövegeit a játékra!

Így visszatérnek: Maggie Smith (McGalagony), Michael Gambon (Albus Dumbledore), Warwick Davis (Flitwick) Sally Mortemore (Irma Cvikker), Gemma Jones (Madam Pomfrey) és Zoe Wanamaker (Madam Hooch).





Ahogy Maggie Smith nyilatkozott: "Ha diákként a Roxfortba járhatnék, leginkább a Bájitaltanra szeretnék járni Perselusszal, mert az olyan egzotikus."

A Harry Potter: Hogwarts Mystery az 1980-as évek Roxfortjában játszódik, amikor Bill és Tonks is diákok voltak, a játékosok pedig végigmehetnek mind a hét éven az iskolában. Lehet majd órára járni, párbajozni, bájitalokat főzni és más varázslatos dolgokat csinálni.

Nincsenek megjegyzések