Három Elle Kennedy kötet is várható ősszel

A Könyvmolyképző Molyon szuper hírt osztott meg, idézem:

Ősszel érkezik a The Goal, ami az Off-Campus utolsó kötete. Sőt, várhatóan ősszel jelenik meg a HIM első kötete, és a The Royals harmadik része, utóbbi kettőben Elle Kennedy társszerző :)

Hát nem szuper hír? Ebből kettő folytatás, azokat már nem kell bemutatni, a Him fülszövegének fordítását viszont hozom nektek:

Nem ugyanabban a csapatban játszanak. Vagy mégis?
Jamie Canning soha nem tudott rájönni, vajon hogyan veszítette el a legjobb barátját. Négy évvel ezelőtt a tetovált, szabályszegő szobatársa egyszer csak ott hagyta, mindenféle magyarázat nélkül. És akkor mi van, ha dolgok kicsit elszabadultak a nyári hokitábor utolsó éjszakáján, még amikor 18 évesek voltak? Csak egy kis részeg bolondozás volt. Nem halt bele senki.
Ryan Wesley leginkább azt bánja az életében, hogy belekényszerítette a hetero barátját egy fogadásba, ami a kapcsolatuk határait feszegette. Most, hogy a fősulis csapataik egymással kerülnek szembe a nemzeti bajnokságban, végre esélye lesz, hogy bocsánatot kérjen. De elég csak egyetlen pillantás régi szerelmére, hogy még inkább vágyjon rá, mint valaha.
Jamie sokat várt a válaszokra, de csak egy kérdést kap - egyetlen éjszakányi szex tönkretehet egy barátságot? És ha nem, mi van hat hétnyivel? Amikor Jamie mellett Wesley is megjelenik, hogy a nyári táborban edzősködjön, Jamie sok mindenre rájön régi barátjával kapcsolatban... és egy nagy dologra saját magáról is.
Három Elle Kennedy kötet is várható ősszel Három Elle Kennedy kötet is várható ősszel Reviewed by Deszy on 4/04/2018 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.