Breaking News

Három Elle Kennedy kötet is várható ősszel

A Könyvmolyképző Molyon szuper hírt osztott meg, idézem:

Ősszel érkezik a The Goal, ami az Off-Campus utolsó kötete. Sőt, várhatóan ősszel jelenik meg a HIM első kötete, és a The Royals harmadik része, utóbbi kettőben Elle Kennedy társszerző :)

Hát nem szuper hír? 



Ebből kettő folytatás, azokat már nem kell bemutatni, a Him fülszövegének fordítását viszont hozom nektek:

Nem ugyanabban a csapatban játszanak. Vagy mégis?
Jamie Canning soha nem tudott rájönni, vajon hogyan veszítette el a legjobb barátját. Négy évvel ezelőtt a tetovált, szabályszegő szobatársa egyszer csak ott hagyta, mindenféle magyarázat nélkül. És akkor mi van, ha dolgok kicsit elszabadultak a nyári hokitábor utolsó éjszakáján, még amikor 18 évesek voltak? Csak egy kis részeg bolondozás volt. Nem halt bele senki.
Ryan Wesley leginkább azt bánja az életében, hogy belekényszerítette a hetero barátját egy fogadásba, ami a kapcsolatuk határait feszegette. Most, hogy a fősulis csapataik egymással kerülnek szembe a nemzeti bajnokságban, végre esélye lesz, hogy bocsánatot kérjen. De elég csak egyetlen pillantás régi szerelmére, hogy még inkább vágyjon rá, mint valaha.
Jamie sokat várt a válaszokra, de csak egy kérdést kap - egyetlen éjszakányi szex tönkretehet egy barátságot? És ha nem, mi van hat hétnyivel? Amikor Jamie mellett Wesley is megjelenik, hogy a nyári táborban edzősködjön, Jamie sok mindenre rájön régi barátjával kapcsolatban... és egy nagy dologra saját magáról is.

Nincsenek megjegyzések