Breaking News

A FreeForm újabb adaptációs sorozatot kaszált el - és a színészeknek sem szólt

Nagyon úgy tűnik, hogy megismétlődik a Shadowhunters esete a FreeFormnál: a The Hollywood Reporter információi szerint a csatorna egy újabb adaptációs sorozatot kaszál el, amiről én is többet írtam.




A Famous in Love két évadot élt meg a csatornán, főszerepben Bella Thorne-nal. A sorozat egy kevésbé ismert regényből készült, így kisebb rajongótáborral indult, mint a Shadowhunters, témáját tekintve viszont elég populárisnak ígérkezett a fiatalok körében - és persze ott volt Bella Thorne.

A The Hollywood Reporter szerint egy harmadik évad is tervben volt, de a streaming partner, a Hulu már nem tudta tovább támogatni az egyébként drága sorozatot. (Ismerős a sztori, Árnyvadászok?)

Csakúgy, mint a Shadowhunters esetében, a színészek a médiából értesültek a kasza híréről, legalábbis Bella Thorne tweetjéből erre lehet következtetni. Ahogy írja: "Ha így tudom meg, hogy kaszálták a sorozatunkat... Nagyon mérges leszek. Ez nagyon fáj, FreeForm. Legalább egy hívásnak örültem volna, esetleg."




A hírre reagált a sorozat írója, I. Marlene King is, aki még mindig szurkol, hogy folytathassák a munkát:





Bár figyelembe véve, hogy a Shadowhunters rajongók népes táborának az aktív kampánnyal sem sikerült kicsikarni a FreeForm és a Netflix figyelmét... sok remény valószínűleg nem maradt. 

Nincsenek megjegyzések