Breaking News

A Shadowhunters rajongók nem adják fel harc nélkül - Óriásplakát, repülő és jótékonykodás

Amit a Shadowhunters rajongói művelnek a sorozatuk megmentése érdekében, az egyszerűen elképesztő - de tényleg.




Rengetegszer láthattuk már, hogy rajongótáborok életre kelnek, hogy a kedvenc showjukat megmentsék - így volt ez például a Luciferrel, ahol sikerrel is jártak, szerencsére. 

De szerintem én még olyan erőfeszítést még sosem láttam, mint most a Shadowhunters esetében.

Az egy dolog, hogy online folyamatosan osztják a rajongói alkotások, kéréseket és egyéb posztokat #SaveShadowhunters hashtaggel. Ez általában így szokott lenni az elkaszált sorozatokkal, igaz, az Árnyvadászok ezt is példás kitartással teszik, most már több hete bírják szusszal, és nem semmi számokat tudnak felmutatni. Már túl vagyunk a 10 millió #SaveShadowhunters hashtages poszton - 10 millió!

Emellett a rajongók gyűjést kezdtek - de ami a leggyönyörűbb, hogy nem csupán a #SaveShadowhunters kampány javára, hanem jótékony célra. Cassandra Clare maga is többször támogatta a Trevor Projectet. Ők az LMBTQ+ fiatalok megsegítésére jöttek létre, így tehát tökéletesen passzol a Shadowhunters sorozathoz. Főleg úgy, hogy az egyik fő érv a sorozat mellett, hogy nagyon kevés olyan sikeres széria van, ami ilyen sokszínűséget mutat a fiataloknak, mind a rasszok, mind a nemi orintáció tekintetében. Most már több mint 16.000 dollár gyűlt össze, és csak még szebbé teszi ezt, hogy maguk a színészek sem maradtak távol: Kat McNamara is adakozott például, az ő 500 dollárjával annó pont egy kerek ezres fordulót ugrott meg az összeg, ami persze azóta még feljebb kúszott.

Emellett igen látványos is, ahogyan a Shadowhunters rajongók küzdenek, ugyanis fiatalság ide vagy oda, nem hagyatkoznak csupán az online megosztásokra.

Az előző offline akció keretében egy repülőgéphirdetést vásároltak. A gép a Netflix előtt húzott el és természetesen a #SaveShadowhunters feliratot húzta maga után.

Íme néhány fotó a TvGuide-tól - igen, nagy oldalak is cikkeztek róla.



A tegnapi akció keretein belül pedig a Times Square-en béreltek ki óriásplakátot, és mondhatom, ez is igazán látványosra sikerült.



Videó:



Ez egyszerűen elképesztő - és őszintén szólva, ha ezek után sem menti meg senki a sorozatot, nagyon mérges leszek, pedig én nem is néztem.

Nincsenek megjegyzések