Breaking News

Két borítószavazás is fut - egy a Könyvmolyképzőnél, egy a Maximnál

Nagyon úgy tűnik, ez a borítószavazások ideje - és mivel én nagyon szeretem, hogy a kiadók kikérik az olvasók véleményét és mindig izgalmas látni az eredményeket, én ennek nagyon örülök.

Most két kiadónál is fut borítószavazás.




Az ezekkel már szinte elhíresült Könyvmolyképző ezúttal egy middle grade könyv borítója kapcsán kérdezte meg az olvasók véleményét a Vörös Pöttyös FB oldalon.

A kérdéses regény Brandon Mull Öt királyság sorozatának első része:

Új sorozat Percy Jackson rajongóknak a Titokfölde írójától
Cole Randolph nem akart mást, csak egy kicsit szórakozni a barátaival Halloween alkalmából (na meg talán kicsit közelebbről megismerni Jenna Huntot). De mikor egy ijesztő kísértetjárta házról kiderül, hogy valójában átjáró egy még hátborzongatóbb világba, Cole hirtelen egy sokkal komolyabb kalandba csöppen.
Cole végignézi, amint a barátait egy rejtélyes, föld alatti helyre ragadják el a szellemjárta házból, és úgy dönt, utánuk ered – így köt ki a Peremvidéken.
A Peremvidék egy köztes világ. Öt királyságból áll, melyek az ébrenlét és az álom határán, a valóság és a képzelet, az élet és a halál között találhatók. Vannak, akik beleszületnek, de vannak, akik a mi világunkból vagy más világokból kerülnek oda.
Márpedig ha egyszer a Peremvidékre jutottál, nagyon nehéz onnan eljönni.
A mágikus Peremvidék felfedezése közben Cole-ra és egy különleges lányra, Mirára hárul a feladat, hogy megmentsék Cole barátait, helyreállítsák a világ rendjét, és lehetőleg hazataláljanak… mielőtt azt is elfelejtenék az otthonában, hogy Cole valaha létezett.
A borítókra szavazni a fenti linken tudtok.




Ennél talán egy fokkal izgalmasabb most a Dream válogatás oldalon futó szavazás, hiszen ott egy YA könyv borítója az, ami kérdés - és ha szabad ennyit mondanom, azért is izgalmas, mert szerintem mindkét borító gyönyörű. Azt hiszem, mindkét borítót meg is osztottam korábban Facebookon a Napi gyönyörű borító rovatban.



Sempera királyságában idővel fizetnek, amelyet kivonnak a vérből, vashoz kötnek és meg is esznek azok, akik tovább akarnak élni. A gazdag arisztokraták, például a dúsgazdag Gerling-család, halálra adóztatják a szegényeket, hogy évszázadokkal megtoldhassák a saját életüket.
Senki sem gyűlöli jobban a Gerlingeket, mint Jules Ember, aki tíz éve az apjával együtt a szolgálatukban állt, amíg egy végzetes baleset arra nem kényszerítette őket, hogy éjnek évadján meneküljenek el a fényes kastélyból. Amikor Jules rájön, hogy az apja haldoklik, tudja, hogy vissza kell térnie Everlessbe, időt kell szereznie az apjának, mielőtt örökre elveszítené.
Ám a visszatérés Everlessbe több veszéllyel – és kísértéssel jár – mint Jules várta. Hamarosan beletéved a sötét titkok mocsarába, és nem tud választani két testvér között, akikről azt hitte, hogy sohasem fogja viszontlátni őket. Döntéseivel megváltoztathatja a sorsot – sőt, magának az időnek a sorsát.
Victoria Aveyard, Kendare Blake és Stephanie Garber rajongói habzsolni fogják ezt a lélegzetelállítóan kalandos, tüzesen romantikus és hátborzogatóan titokzatos regényt.
„Sara Holland szenvedélyes mesemondó. Az Everless új és félelmetes dimenziót ad a véges idő témájának.” Stephanie Garber, a New York Times bestsellerszerzője, a Caraval írója
Szeretnénk a segítségeteket kérni, hogy eldönthessük, melyik borítóval jelentessük meg a könyvet.

Nincsenek megjegyzések