Breaking News

Befutott a Tönkretett tinikor magyar borítója!

Facebookon már megosztottam, hogy előrendelhető a Tönkretett vakáció folytatása, a Tönkretett tinikor, de akkor magyar borító még nem volt.

Most megérkezett az is!

Ahogy várható volt, folytatja a kiadó az első rész sémáját, így ez is a kinti borítóval érkezik - és igen, ahogy többen írtátok is, az a Pepe és Sztella láthatóak a borítón, akik a Luxen könyvekén is, köszönhetően az olcsó stock fotóknak.





Fülszöveg:

Mostanában MINDEN rosszul alakul a tizenhét éves Amy Nelson-Barak életében.
Anyukája férjhez megy, kiköltözik a városból, ráadásul hamarosan még kisbabát is vár az új családjában. Amy az apukájához költözik Chicagóba, és regisztrálja őt egy internetes társkeresőre.
Mi van még? Amy kutyája, Vakarcs teherbe ejti a mogorva szomszéd díjnyertes uszkárját, így a lánynak részmunkaidős állást kell vállalnia, hogy – az említett randioldal regisztrációs költsége mellett – kifizesse az állatorvosi számla felét. Ráadásul itt ez a tök idegesítő srác, Nathan, aki nemrég költözött a szomszédba. Szerencsére Amynek van egy helyes pasija, Avi. Csakhogy ő inkább antipasi, mert az izraeli hadseregben szolgál még három évig.
Mihez kezdjen az ember lánya, amikor minden és mindenki felesküdött rá, hogy tönkretegye az életét?

Nincsenek megjegyzések