Breaking News

Előzetest kapott A ​boszorkányok elveszett könyve adaptációja!

Deborah Harkness is csatlakozik azokhoz a szerzőkhöz, akiknek a YA regénye adaptációt kap, ahogyan erről már korábban is írtam.

Most a jelenetfotók után kaptunk végre egy előzetest is!



A Mindenszentek trilógiából tévésorozat készül, a Bad Wolf and Sky Productions jóvoltából. Főszerepben Teresa Palmert láthatjuk majd, a rejtélyes vámpír Matthew-t pedig Matthew Goode alakítja majd.

Íme az előzetes:




A könyv magyar fülszövege:

Diana ​Bishop, az alkímia történetével foglalkozó fiatal történész – aki akarata ellenére lett boszorkány, és azért választotta a tudományos pályát, mert így kíván megszabadulni e terhes örökségtől – az oxfordi Bodley könyvtárban ráakad egy titokzatos, elveszettnek vélt könyvre, az Ashmole 782 névre hallgató kéziratra.
Rajta kívül azonban más túlvilági lények, démonok és vámpírok is ott nyüzsögnek a könyvtárban, és az ő érdeklődésüket is felkelti az eltűnt kötet, mert olyan titkokat sejtenek benne, amelyek meghatározóak lehetnek a teremtmények – azaz a nem-emberek – sorsára nézve. Azt is meg szeretnék tudni továbbá, hogy a boszorkány-történésznő miként bukkanhatott rá erre a kivételes ritkaságra.
A Diana körül gyülekező túlvilági teremtmények központi figurája egy ezerötszáz éves vámpír, Matthew Clairmont, aki mellesleg az oxfordi egyetem professzora és az Angol Tudományos Akadémia tagja. Ők ketten elhatározzák, hogy megfejtik az eltűnt kézirat titkát. Deborah Harkness regénye ennek az izgalmas vállalkozásnak és kettőjük kapcsolatának története.

Nincsenek megjegyzések