Breaking News

Befutott egy új - sokkal többet mutató - előzetes A fiúknak, akiket valaha szerettem filmhez!

A múltkor már megosztottam A fiúknak, akiket valaha szerettem film rendes, hosszú előzetesét - végre, illetve egy hosszabb részletet is, Lara Jean vezetési nehézségeivel a főszerepben, aztán még egyet meg még egyet.

De azért remélem, még nem untátok meg a videókat, mert most kaptunk egy újabb előzetest!Ez az előzetes már sokkal többet mutat a sztoriból, mint az eddigiek, ez alapján már sokkal többet felismerni a könyvből - amitől én még izgatottabb lettem, mint amilyen eddig voltam.

Íme:
A premier továbbra is augusztus 17.A könyv fülszövege:

Írás közben egy csöppet sem fogom vissza magam. Úgy fogalmazok, mintha ő soha nem olvasná el. Merthogy nem is olvassa. Minden egyes titkos gondolatomat, gondos megfigyelésemet, mindent, amit eltettem magamban, belesűrítem egy levélbe. Amikor megírtam, lezárom, megcímezem, majd elteszem a pávakék kalapdobozba.
Ezek nem szerelmes levelek a szó legszorosabb értelmében. Akkor íródnak, amikor már nem akarok többé szerelmes lenni. Búcsúlevelek. Mert miután megírtam őket, nem emészt többé a mindent felemésztő szerelem. Onnantól fogva úgy tudom megenni reggel a gabonapelyhet, hogy közben nem azon jár az eszem, vajon ő is banánnal szereti-e a Cheeriost. Úgy éneklem a szerelmes dalokat, hogy már nem neki éneklem. Ha a szerelem olyan, mint a megszállottság, a leveleim olyanok, mint az ördögűzés. Megszabadítanak. Legalábbis azt kéne tenniük.

Nincsenek megjegyzések