Breaking News

Innen jött a Csitt, csitt gyönyörű borítójának ötlete (Csitt, csitt kiveséző 3.)

A Csitt, csitt borítója telitalálat. Elég nagy összeget mernék tenni rá, hogy rengetegen vették meg csak azért, mert egyszerűen beleszerettek a borítóba és képtelenek voltak ott hagyni a boltban. 

Jogosan merül hát fel a kérdés, honnan jött a borító ötlete? 




A borító tervezője, James Porto a honlapján mesélt erről:

Amikor a Simon & Schuster megkeresett, hogy készítsek borítót egy természetfeletti romantikus tiniregényhez, a Hush, Hush-hoz Becca Fitzpatricktől, rögtön vonzani kezdett a projekt. Évek óta dolgoztam egy sor szárnyas akton, így ez a megbízás természetes folytatásnak tűnt abból a munkából. 

Miután elolvastam a regényt, rögtön reagáltam Folt sötét, misztikus karakterére, egy bukott angyalra, akit száműztek a Mennyből, és több ceruza és tintavázlatot küldtem a kiadónak. A győztes tervet lent megmutatom, és bár nyers, a koncepció látszik rajta. Aztán kerestünk modellügynökségeket a városban, és végül Drew Doyon volt az, aki mintha a könyv lapjairól lépett volna le. Egy elég intenzív trambulinos fotózás után több kép is született, amik közül válogathattunk. Ezeket kombináltuk tollakkal és madárszárnyakkal a fájljaim közül, és végül elkészült a végleges borító.



Nincsenek megjegyzések