Breaking News

Új YA regénnyel érkezik a Gabo

A Gabo újabb YA regényt jelentet meg hamarosan, amit a The Hate U Give szerzője, Angie Thomas így ajánl: "Szívszorító történet zenéről, barátságról, veszteségről, gyászról és arról, ami utána marad."

A The Beauty That Remains 3,86-os értékelési indexszel bír Goodreadsen, magyarul az Ami utánad maradt.

Én ritkán mondok ilyet, de ebben az esetben a Gabo saját borítója jobban tetszik, mint az eredeti - túl sokat nem árul el, de a színei gyönyörűek.
ITT már bele is olvashatunk a történetbe, ami előrendelhető a Gabo oldalán. A megjelenés július végére várható.

Fülszöveg:

A zene hozta össze Autumnt, Shayt és Logant. A halál akarja őket szétválasztani.
Autumn mindig is tisztában volt önmagával. Tehetséges művészpalánta, lojális barát. Shay két dologban definiálta személyiségét: az ikertestvérével, Sashával való kapcsolatában és a zene iránti rajongásban. Logan pedig sosem félt szerelmes dalt írni, ha a szerelmi élete éppen nem alakult túl fényesen.
De amikor mindannyiuk életében bekövetkezik a tragédia, a zene valahogy egyikük számára sem jelent vigaszt. Logan képtelen lekattanni a halott barátja vlogcsatornájáról. Shay úgy érzi, nem tud új tartalmat szolgáltatni zenei blogjára. Autumn pedig olyan üzeneteket ír, amelyekre már sohasem kaphat választ.
Mindannyian azon tűnődnek, mi lett volna, ha ez nem történik meg. De mivel megtörtént, arra a kérdésre kell választ találniuk, hogyan tovább…
Ashley Woodfolk a Rutgers Universityn végzett bölcsészként, Brooklynban él. Jelenleg gyermek- és ifjúsági könyvek marketingjével foglalkozik. Az Ami utánad maradt az első regénye.

Nincsenek megjegyzések