Breaking News

BREAKING! - Újabb Vörös Pöttyös adaptáció: érkezik a Legenda film is!

Oké, oké, kicsit eltúloztam a mostani hír nagyságát a címben, ugyanis az valójában nem új hír, hogy film készülhet Marie Lu Legenda című könyvből.




Csakhogy a projekt már évek óta húzódik, és most új otthonra talált, remélhetőleg innen már tényleg egyenes út vezet a mozikba.

A BCDF megszerezte a filmes és tévés jogokat (magyarul az is lehet, hogy még tévésorozat lesz belőle, bár szerintem ez kevésbé esélyes), és felkérték Joseph Muszynksit, hogy írjon új forgatókönyvet a regényből.



Claude Dal Farra, Brice Dal Farra és Brian Keady a producerek a BCDF részéről, hozzájuk csatlakozik Irfaan Fredericks a Kalahari Film & Media-tól. Muszynski, Glenn W. Garland, és a Kalaharitól Michael S. Murphey pedig executive producerek lesznek.

A könyv jogait eredetileg a CBC Films vette meg 2011-ben, akkor már rendezője is volt Jonathan Levine személyében. 

Egyébként úgy tűnik, a BCDF most könyvadaptációsra vette a figurát, ugyanis pont a héten írtam egy másik adaptációtól, amire lecsaptak: Alexandra Daddario főszereplésével ők készítik a Tudsz titkot tartani? filmet is.

Az írónő így nyilatkozott: "A forgatókönyv, amit a BCDF összerak, fantasztikusnak tűnik és hű marad a történethez és a szereplőkhöz. Rendkívül izgatott vagyok, hogy ezzel a nagyszerű csapattal dolgozhatok, hogy a Legendát életre keltsük."

Mit szóltok? Igen adaptációs évünk van idén, nem?

Nincsenek megjegyzések