Breaking News

Új plakátokat is kapott a Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

Tegnap az előzetessel együtt megosztottam egy új Legendás állatok plakátot, de kiderült, hogy nem csak ez a közös plakát érkezett, hanem három másik is.

Ezeknek az alapja ugyanaz: a halál ereklyéi szimbólum a háttérben, a szereplők pedig előtte. A képek valójában ugyanazok, amint az "össznépi" plakátnál, viszont tematikusan 3 csoportba szedték a szereplőket, és itt válik érdekessé a helyzet.

Az első poszteren a főszereplőket láthatjuk, szépen sorban. Itt van nekünk Göthe, Tina és Queenie és persze Jacob. Ami meglepőbb, hogy erre a poszterre került Göthe testvére és Leta Lestrange is, tehát hiába az ellentétek és a bonyolult történet, azért ők mégis a jók táborát erősítik majd. 




A második pont az ellenpólust mutatja, ezen láthatjuk a történet gonoszait: Grindelwaldot, Vinda Rosiert, és ami egy fokkal izgibb: Abernathyt, akit már ismerhetünk az első részből. Van itt egy negyedik, egyelőre számunkra ismeretlen varázsló is.



A harmadik poszter úgy tűnik, azoknak jutott, akik valahol a homályzónában vannak. Ide került Dumbledore, Credence és Nicolas Flamel is, a csatolmányokkal.


Nincsenek megjegyzések