Breaking News

Véget ért a The Originals - eredetileg máshogy zárult volna Klaus és Caroline története

A Vámpírnaplók és a The Originals rajongói körében külön fogalom már a Klaroline kifejezés, azaz Klaus és Caroline párosa.

Még én is, aki nem nézi aktívan már egyiket sem, lépten-nyomon éreztem, mekkora rajongótábora van a kettősnek, és mennyire szurkol mindenki, hogy boldog befejezést kapjanak.




És akkor innentől kezdve The Originals lezárás SPOILER!

A The Originals lezárásában Klaus úgy dönt, feláldozza magát azokért, akiket szeret. Előtte azonban Caroline még ellátogat New Orleansba, hogy elköszönjön Klaustól és biztosítsa róla, sosem fogja elfelejteni. Aztán egy csók, és vége. Ennyi volt a Klaroline lezárás.

Ez a búcsú várhatóan elég nagy port kavar majd a páros rajongói körében, mert bár kétségtelenül érzelmes, nem az a happy end, amire készültek. 

De nem mindig ez volt a terv a lezárásra. A The Originals és a Vámpírnaplók showrunner, Julie Pley így nyilatkozott az EW-nek: "Korábban ha megkérdeztétek volna, "Hová megy Klaus, amikor mindennek vége?", az feleltem volna: "Párizsba Caroline Forbes-zal"."

Aztán valami megváltozott, egész konkrétan véget ért a Vámpírnaplók. Ennek a végén Caroline hozzámegy Stefanhoz, hogy aztán nem sokkal később elveszítse őt, hiszen feláldozza magát. Ez pedig megváltoztatta a The Originals lezárását is. 

"Így tudtunk tisztelegni Stefan előtt. Mert ha egyszer Caroline és Stefan megtalálták a szerelmet és összeházasodtak, aztán ő elveszítette a férfit, nem tűnt helyesnek, hogy Caroline csak úgy túllépjen Stefan emlékén, hogy aztán az örökkévalóságig Klaus Mikaelsonnal utazgasson, bármilyen erős a kapcsolatuk és a kötelék közöttük. Úgy éreztem, Stefan emlékét fontos megvédenünk." - mesélte Plec.


Kaptunk egy kivágott jelenetet is, ITT tudjátok megnézni.

Nincsenek megjegyzések