Breaking News

Leforgatta utolsó jelenetét a Shadowhunters Claryje

A Shadowhunters szempontjából ezek a napok már a búcsúról szólnak.

Ahogy már megírtam, Emeraude Toubia is megosztotta, hogy utolsó napjait tölti a forgatáson, és egy búcsúfotót is megosztott, amit a Facebookon nálam is láthattatok.

Clary, azaz Kat McNamara viszont már biztosan lezárta a forgatást, a Twitteren osztotta meg a búcsúját. Kasza vagy sem, ilyen szempontból jó, hogy még visszatérhettek a finálé forgatására, mert így volt lehetőségük búcsút venni ettől az egésztől.

Kat ezzel a képpel és a lenti üzenettel búcsúzik:




"Milyen szerencsés vagyok, hogy van valamitől, amitől ilyen nehéz búcsúzni" - idézi Micimackót.

Majd így folytatja:

"A Shadowhunters valóban angyali áldás volt. Az, hogy Claryt alakíthattam, megtiszteltetés, és többet tanított nekem, mint az képes lennék kifejezni. Ő erős, bátor, együttérző, badass és összetört, és minden tökéletlen darabkáját imádtam. Mindig is a részem lesz, és szeretném azt gondolni, hogy egy kis rész belőlem is tovább él benne. Mindemellett a család, ami megszületett, a szereplőgárdával és a stábbal kezdve az írókig és a producerekig, meg persze veletek, angyalokkal, olyasmi, amit értékelni kell. Az, hogy része lehettünk egy történetnek, ami ennyi emberhez szól, és ennyi életet befolyásolt pozitívan, ritka ajándék és privilégium, amit mindig kincsként őrzök majd. Ritka levegőt lélegeztünk be itt, az Árnyvadászban, akár tudtunk róla, akár nem. Ez a tapasztalat fényesség egy palackban, és egész hátralévő életemet azzal töltöm majd, hogy próbáljam újra megtalálni. De ha valamit magatokkal visztek ebből az egészből, ez legyen az: a történet nem ér itt véget. Tovább él és folytatódik mindannyiunkban, akik továbbvisszük az #Árnyvadászörökség-et, olyan emberekként, akik kiállnak az elfogadásért, szeretetért és egyenlőségért. Éljen és nyugodjon, angyalok. Minden szeretetemmel. Tudjátok, mit mondanak... ha egy ajtó bezárul..." 



Nem ez Kat első megható üzenete, hasonlót írt már akkor is, amikor kiderült, hogy elkaszálták a sorozatot, ezt itt olvashatjátok.

Nincsenek megjegyzések