Breaking News

10 új jelenetfotó a Legendás állatok: Grindelwald bűntetteiből

Az Entertainment Weekly címlapján ezen a héten a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei szerepel, így nem túlságosan meglepő, hogy exkluzív tartalommal jelentkeznek.

Ezúttal 10 izgalmas jelenetfotót kaptunk, mindegyikhez van egy rövid kis leírás is. Érdemes őket elolvasni, és jól megsasolni a képeket, mert titkokat is rejt némelyik.





Amúgy ez az az Entertainment Weekly szám, amit szívesen végigolvasnék. Ha elolvassátok a címeket, a szereplőgárda és a stáb megemlékezik Alan Rickmanről és Richard Harrisről, szó esik valamilyen alternatív jelenetről, ami egy soha nem látott nyitány (nem tudjuk, pontosan mihez), exkluzív interjút készítettek Rowlinggal a szereplőkrő... És annyira cuki az a Halál ereklyéi szimbólum az e betűben!

Na de jöjjenek a jelenetfotók:

Nagini (Claudia Kim), cirkuszi előadó vérátokkal, és a hányatott sorsú Credence Barebone (Ezra Miller), egy párizsi tetőn  bújnak össze.

Göthe és az auror Tina Goldstein (Katherine Waterston) újra együtt, hogy felfedezzék a francia Mágiaügyi Minisztérium Mágikus Feljegyzések szobáját.

Göthe és a bátyja, Theseus (Callum Turner) előrántják a pálcájukat a Pere Lachaise Temetőben.

Tina gondolatolvasó testvére, Queenie Goldstein (Alison Sudol) rejtélyes küldetésen Párizsban.

Göthe Salmander londoni műhelye pincéjében, ami menedéket nyújt sérült mágikus lényeknek.

Gellert Grindelwald (Johnny Depp) elbűvöli a hallgatóközönségét a Lestrange Mauzóleum alatt megbújó amfiteátrumban.

Albus Dumbledore a Roxfortban, ahol Sötét varázslatok kivédését tanít.

Leta Lestrange (Zoe Kravitz), akit eljegyzett Theseus, újra meglátogatja régi roxfortbéli padját, amin utalást láthatunk, milyen közeli kapcsolatban állt Göthével.

Vinda Rosier (Poppy Corby-Tuech), Grindelwald egyik szövetségese egy nagy presztízzsel bíró varázslócsaládból. 

Jacob Kowolski (Dan Fogler) leucrottával a vállán.

Nincsenek megjegyzések