Breaking News

Fent a következő Üvegtrón kötet a Könyvmolyképző webshopjában - Itt a magyar fülszöveg!

Eljött a pillanat, amire sokan nagyon vártunk: felkerült a Könyvmolyképző weboldalára a várva várt Sarah J. Maas kötet, az Üvegtrón sorozat következő része.
A Tower of Dawn Chaolra fókuszál majd, magyarul A virradat tornya címet kapta. Pontos megjelenési időpont még nem szerepel, csupán annyi, hogy 2018. 

Borítónk sincs még egyelőre, viszont fülszövegünk igen.

A magyar fülszöveg:

Egy csodálatos birodalom.
Egy kétségbeesett küldetés.
Egy ősi titok.
Chaol Westfall és Nesryn Faliq azért érkezett Antica tündöklő városába, hogy szövetséget kössön a déli kontinens kagánjával, akinek hatalmas serege jelenti Erilea utolsó reménysugarát. De nem ez az egyetlen oka, hogy Anticába utaztak: gyógyírt keresnek Chaol Résvárban szerzett sebeire a legendás Torre Cesmében.
A gyerekként iszonyatos borzalmakat átélő Yrene Towers a legkevésbé sem kíván az ifjú adarlani nemesen segíteni, meggyógyítani meg aztán főleg nem akarja. Csakhogy esküt tett, miszerint segíti az elesetteket – és tartja is a szavát. Azonban Lord Westfallt sötétség kíséri, és Yrene hamarosan rádöbben, hogy a fiú múltja mindkettejüket magával ragadhatja.
A távoli hegyekben harcosok lenyűgöző rukokon szárnyalnak, és az árnyak mélyén régóta várt válaszok lapulnak. Olyan tudás, ami a túlélést jelentheti a világ számára – vagy a végső pusztulást.

Nincsenek megjegyzések