Breaking News

Újabb Colleen Hoover kerülhet a polcunkra - Itt a legújabb magyar fülszöveg!

A Könyvmolyképző Kiadó nem spórol az őszi újdonságokkal. Az újabb könyvek között egy Colleen Hoover kötetet is találhatunk, így idén sem marad el az év végi Hoover dózisunk.
A Too Late című kötet magyarul a Túl késő címet kapta, és a címkék szerint (akad +18-as és bántalmazó kapcsolat címke is) kicsit keményebb sztorira számíthatunk. Valószínűleg ezért a kinti borító komor hangulata is - arról egyelőre nem tudunk semmit, magyarul marad-e a borító.

Íme a fülszöveg:

Sloan a poklok poklát is megjárná azokért, akiket szeret.
És meg is teszi, minden egyes nap. Amikor azonban rádöbben, hogy valójában börtönben él a veszélyes, erkölcstelen és züllött Asa Jackson mellett, Sloan kész bármit megtenni azért, hogy szabaduljon szorult helyzetéből. Akár a testi épségét is kockára tenné, aminek senki sem állhat az útjába. Senki, kivéve Cartert.
Asa életében Sloan a legjobb dolog. És Asa szerint Sloan életében ő a legjobb dolog. A lány nem nézi jó szemmel Asa züllött életmódját, pedig a srác szerint, ő csak azt teszi, amit tennie kell, ha mindig egy lépéssel az üzletfelei előtt akar járni. Mindent megtesz annak érdekében is, hogy egy lépéssel Sloan előtt járjon. Senki sem állhat az útjába.
Senki, kivéve Cartert.
Az év legmegrázóbb regénye arról, meddig élhetünk és hogyan szabadulhatunk egy bántalmazó kapcsolatból.
Ismerd meg Sloan példaértékű sorsát!

Nincsenek megjegyzések