Breaking News

Jön az újabb Vörös Pöttyös Róbert Katalintól

Az Olvasás éjszakáján már beszélgettem Róbert Katalinnal a 6 hét a világ című könyvéről, amit rettentően várok, ugyanis érintettnek érzem magam a témában. 
A regény ugyanis egy színházban játszódik, ráadásul a főszereplője marketinges gyakornok. Na már most, én egy színházban dolgozom, és marketing asszisztens vagyok. Rettentő kíváncsi vagyok, hány ismerős momentum lesz a kötetben az életemből, egyébként pedig önmagában is azt gondolom, hogy a színház érdekes világ. (Jajám, nekem is volt színházas YA regény ötletem, de azt hiszem, ezt most egy időre jegelhetem. :D)

A könyv most már felkerült a kiadó weboldalára is, a hivatalos fülszöveggel. Borítója egyelőre nincsen, de ami késik, nem múlik...

A fülszöveg:

Te mit tennél meg, hogy elnyerd a kamaszkori bálványod szerelmét?
Nelli évek óta álmodozik a nagy Őről, akit még a gimnáziumi színjátszókörben ismert meg. Az iskolában vonzalom ébred köztük, de K.M. leérettségizett és elballagott, a kapcsolatuknak vége szakadt, még mielőtt igazán elkezdődhetett volna. Az egykori tehetséges fiúból mostanra körberajongott színész lett, aki estéről estére a színházban kápráztatja el a közönséget.
Nelli csak távolról sóvároghat K.M. után, de a lelke mélyén biztos benne, hogy egyszer újra összehozza őket a sors. Amikor színház gyakornoki programot hirdet, a lány tudja, hogy elérkezett az ő ideje. Belecsöppen a színészek, rendezők, ügyelők, súgók titokzatos világába. Megismeri az extravagáns, csupaszív Dittát, a gyönyörű és ravasz Biát, aki nemcsak az álompasit kész lenyúlni, de talán még az állását is. Na és még valakit, aki valahogy mindig ott van a közelében…
Ám az apja ultimátumot ad: Nelli csak hat hetet tölthet el a színházban, utána a cégénél kell elhelyezkednie.
Mire elég ez a néhány hét? Megtalálja a helyét a színházban?
Vajon lángot szíthat abból a szikrából, ami kamaszként olyan sokat jelentett?
Az egyetlen magyar színházas YA regény!
Less be a színfalak mögé, kövesd Nelli szívének útjait egy különös, csodálatos világban!

Nincsenek megjegyzések