Breaking News

Így néz ki az okostelefon generáció új minikönyve - Már videóban is láthatjuk az új John Green könyveket

Azt hiszed, a Csillagainkban a hiba nem lehet ennél cukibb?
Tévedsz!

Megvan, nálunk mekkora lázat keltettek a Poket zsebkönyvek? Úgy, hogy azok szépirodalmi kötetek. És mit szólnátok, ha a YA olvasóközönség körében amúgy is népszerű könyvek jelennének meg így? 

John Green könyveivel most ez történik, ugyanis négy regénye - a Csillagainkban a hiba is - idén októberben mini formátumban is megjelenik. A tartalom ugyanaz marad, csak nagyjából egy okostelefon méretébe zárva.




Még egy csavar van viszont a történetben: ezek a könyve, amelyeket a Penguin Young Readers jelentet meg, nem csupán kicsik, hanem furcsa módon el is forgatták őket, úgyhogy nem álló, hanem fekvő formátumúak, azaz nem oldalra kell lapozni, hanem függőleges irányban. Így ezeket lapozás helyett pörgetheted, és direkt arra szánták őket, hogy akár egy kézzel is lehessen olvasni, pont mint a mobiltelefonokat.

A Papírvárosok mini változata


Első körben John Green könyvei érkeznek ilyen kiadásban, október 23-án: az Alaska nyomában, a Csillagainkban a hiba, a Papírvárosok és a Katherine a köbön. Az összes kötet 12 dollárba kerül majd, 48 dollárért pedig egy box setet is be lehet szerezni. 2019-ben újabb Green kötetek és más bestseller szerzők könyvei is megjelennek majd így, illetve klasszikusokat is terveznek bevenni a buliba.

Most már videót is kaptunk róla, hogyan kell mindezt elképzelni John Green könyveinél - íme:


Nincsenek megjegyzések