Breaking News

Újabb Harry Potter kiegészítő kötet érkezik magyarul

A Móra Kiadónál érkezik egy újabb hivatalos Harry Potter kiegészítő kötet - egész pontosan Harry Potter-Legendás állatok témában. 

Amennyire nézem, ez tényleg inkább filmes kötet, viszont a fülszöveg alapján lesznek benne exkluzív tartalmak. 



Bennem az a kérdés merült fel igazából, hogy vajon mennyit tehet hozzá tartalmilag ahhoz, amit a Legendás állatok és megfigyelésük könyv nyújt - már természetesen a filmes fotókon kívül.

Meglátjuk, addig is érdemes odafigyelni a megjelenésre. A borító mindenesetre nekem nagyon bejön.

Fülszöveg:

Ez a gyönyörű album tökéletes bevezetés a Harry Potter- és a Legendás állatok-filmek világába. A kötet számos ponton kapcsolódik a Legendás állatok és megfigyelésük - Grindelwand bűntettei című új mozifilmhez is; megleshetjük ALBUS DUMBLEDORE 1927-ES OSZTÁLYTERMÉT és a CIRCUS ARCANUS misztikus csodáit. Mozipremier: 2018. november 15.!
ÚJRA ITT VANNAK A LEGENDÁS ÁLLATOK! 
ELJÖTT AZ IDEJE, HOGY GYORSAN ÁTISMÉTELD 
A VARÁZSLÓVILÁG FILMJEIT! 
Minden megtalálható benne, amire a rajongóknak szüksége lehet, hogy különbséget tudjanak tenni a hippogriff és a horcrux között, hogy végigböngészhessék a legelőkelőbb varázslócsaládok vérvonalát, felfedezzék a varászlókormányzatokat, és az 1900-as évek elejétől tanulmányozzák a Roxfort történetét. A jól áttekinthető kézikönyvet családfák, infografikák és más érdekességek teszik teljessé.

Nincsenek megjegyzések