Breaking News

Első fotók a Tom Holland, Robert Pattinson, Sebastian Stan és Bill Skarsgard szereplésével készült adaptációból

Parádés szereposztással készül adaptáció a Mindig ​az ördöggel című könyvből, ami nálunk a Libri gondozásában jelent meg.




A szereplők között ott van Tom Holland, Robert Pattinson, Sebastian Stan, Riley Keough, Jason Clarke, Haley Bennett, Bill Skarsgard, Harry Melling, Pokey LaFarge és Mia Wasikowska is. Brutál, nem?

Most ez Entertainment Weekly osztotta meg az első jelenetfotókat a filmből, ami szeptember 16-án debütál a Netflixen. 






Fülszöveg:

A ​hit és erőszak új amerikai mestere.
Donald Ray Pollock lebilincselően sötét Amerika-víziójában egy csapat szélsőséges szereplő életét követi a második világháború végétől a hatvanas évekig. Willard, a Csendes-óceáni szigeteken lezajlott vérengzésből visszatért veterán nem tudja megmenteni rákban szenvedő, gyönyörű feleségét, Charlotte-ot – hiába áztatja hektónyi áldozati vérbe az imatuskót, ahol naponta órákat fohászkodik az életéért. Egy másik házaspár, Carl és Sandy az országutakon portyázik és gyilkol. Modellek után kutatnak, és miután lefényképezik, ki is végzik őket. Feltűnik a színen a pókidomár prédikátor, Roy, aki tolószékben ülő társával együtt bujkál a törvény elől. Ők azok az ámokfutók, akik közt Willard és Charlotte árvaságra jutott fia, Arvin – minden szörnyűség dacára – jó emberré szeretne válni, de ehhez előbb brutális módon meg kell harcolnia az igazáért.
Pollock mesteri regénye megdöbbenti és mélyen megindítja olvasóit. Oliver Stone Született gyilkosok című filmjének beteges intenzitása párosul benne Cormac McCarthy katarktikusan mély emberi rémségeivel. Valódi kortárs szépirodalom.
Donald Ray Pollock 1954-ben született. 1973-tól 2005-ig kétkezi munkásként dolgozott a Mead Papírgyárban (Chillicothe, Ohio). 2008-ban jelentette meg első kötetét Knockemstiff címmel, amelyet a kritikák egybehangzó elismeréssel fogadtak. Mindig az ördöggel című második műve 2011-es megjelenésekor a hónap könyve lett az Amazonon, 2012-ben Franciaországban pedig az év legjobb könyvének választották.

Nincsenek megjegyzések