Breaking News

Jön R.S. Grey újabb Rubin Pöttyös regénye - ez a Nem olyan rendes srác

R.S. Grey neve más ismerős lehet a hazai new adult-romantikus irodalom rajongóinak, és most végre érkezik a következő regénye!

A Nem olyan rendes srác-nak már magyar borítója is van!




Fülszöveg:

– Úristen! Hát ő meg kicsoda? – Gyakran kapom meg ezt a kérdést.
– Ja, hogy ő? – válaszolom. – Ő csak Ian.
“Csak Ian.” A “Csak Ian” az évszázad leglekicsinylőbb kijelentése.
Csak a Mona Lisa. Csak a Taj Mahal. Csak Ian, az unalmas kockahasával és a sablon gödröcskés mosolyával, mi?
Csak Ian... csak a legjobb barátom.
Hihetetlenül közel állunk egymáshoz, olyan mélyre jutva a barátzóna állapotába, hogy a munkahelyünkön mindenki azt gondolja, egy párt alkotunk – egészen addig, amíg egy nap ki nem pattan a hír a tanáriban, hogy Ian egyedülálló. Szabad préda. 
Az újdonsült népszerűségében lubickolnia kellene, de mindkettőnk legnagyobb meglepetésére, az egyetlen figyelem, amire látszólag vágyik, az enyém.
A korábban ártatlan éjszakai csevegéseinkből korhatáros telefonhívások lesznek. A játékos évődésünk egy új, kockázatos élt kap.
Azt gondolom, hogy csak cukkol, de amikor az osztályteremben felültet az asztalra, a kezeit pedig becsúsztatja a szoknyám alá, nem marad tér a bizonytalanságnak.
Kicsit félek attól, hogy a dolgok rosszul alakulnak, és elveszítem a legjobb barátomat, szóval, a legjobb lesz, ha kihátrálok és nem viszonzom ezt az egetrengető csókot. De, kit is akarok áltatni ezzel?
Itt a nem egyszerűen kizárt! 
Az év egyik legszórakoztatóbb romantikus története


Exkluzív idézet:

„Az egyik pillanatban még a legjobb barátom, a következőben pedig már egy nem is olyan rendes srác, egy férfi, aki úgy néz rám, mint aki alig képes visszafogni magát, hogy ne faljon fel élve.”


A szerzőről:

R.S. Grey többszörös USA Today bestseller szerző. Imádja a könyveket, a csokit, a reality TV-t és a hideg időjárást. Texasban él a férjével, a lányával és két kutyájukkal. További információért látogass el a rsgrey.com weboldalra.

Nincsenek megjegyzések