Breaking News

Máris előkészületben van a következő Sabrina kötet!

Nem is olyan régen jelent meg a Sabrina hátborzongató kalandjai sorozat első kötete, és a Könyvmolyképző webshopjába máris felkerült a második rész is!

Borítónk és megjelenési dátumunk egyelőre nincs, viszont magyar fülszövegünk már igen.




A fülszöveg:

*
A félig boszorkány, félig halandó tizenhat éves Sabrina Spellman meghozta a döntést: elfogadta a sötét oldalát és a varázstudó gyökereit. Ereje most napról napra növekszik… de vajon túl nagy árat fog érte fizetni?
Sabrina Spellman most hozta meg élete legnehezebb döntését: maga mögött hagyja imádott barátait a Baxter Gimiben. Eljött az idő, hogy a sötétség útját követve megtalálja a helyét a boszorkányok és a varázslók között a Láthatatlan Tudományok Akadémiáján.
Sabrinának mindig is jól ment az iskola, most viszont egy teljesen új világban kell eligazodnia. Napról napra növekszik a hatalma, de nagy árat kell érte fizetnie. Muszáj mindig szem előtt tartania az újdonsült kötelezettségeit, s hogy azok milyen következményekkel járnak a barátaira és saját magára nézve.
Ráadásul ott vannak az új iskolatársai. Prudence, Dorcas és Agatha barátok, vagy valami olyasmi, de Sabrina megbízhat-e bennük? És Nick Scratch? Ő olyan elbűvölő, mint mindig, de tartósnak bizonyulnak-e a Sabrina iránti érzései?
A Netflix sorozat alapján ez a regény egy teljesen új és eredeti történetet mesél el Sabrináról.
* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések