Breaking News

Végül a Disney+-on debütál az élőszereplős Mulan - mondjuk...

Érdekes hírt jelentett be a Disney, a régóta csúszó Mulan film kapcsán...

Nem is olyan régen én is megírtam, hogy a Mulan film premierjét megint elhalasztották, ráadásul ezúttal új dátumot sem kapott a film.




Bevallom, akkor nekem már gyanús volt a dolog, de míg az olyan kaliberű filmeknél, mint az Artemis Fowl, simán el tudtam képzelni, nem bukik rajta nagyot a stúdió, azért a Mulan egy sokkal nagyobb projekt volt ahhoz, hogy egyszerűen a Disney+-on debütáljon. Mind a gyártásra, mind a marketingre rengeteget költött már a Disney.

A vége bizony mégis ez lesz, némi csavarral. 

A bejelentés szerint a Mulan végül a Disney+-on debütál majd Amerikában - de nem lesz a szokásos pakk része, azaz az előfizetők nem érik majd el automatikusan. Ahhoz, hogy meg tudják nézni, újabb 29,99 dollárt kell majd kifizetniük. Azaz a Disney behajtja a mozijegy árát így is. 

Bevallom, nekem ez nem túl szimpatikus megoldás, még ha meg is értem, hogy nem akar rajta óriásit bukni a stúdió. Ti mit gondoltok?

Na de mivan velünk, magyarokkal? Nálunk a Disney+ sajnos még mindig nem elérhető, mozik viszont vannak.

Nos, némi reményünk van. Ugyanis úgy tűnik, azokban az országokban, ahol erre van mód, hagyományos módon, moziban is szeretné bemutatni a filmet a Disney. Ez is nem is tűnik rossz megoldásnak, ugyanis tekintve, hogy mostanában nem nagyon van mozipremier az amerikai leállás miatt, ezért azokban az országokban, ahol nyitva vannak a mozik, nem nagyon lesznek új tartalmak, így a Disney gyakorlatilag versenytárs nélkül mutathatja be a Mulant.

Kíváncsian várom a fejleményeket.

Nincsenek megjegyzések