Breaking News

Extra hosszú címen érkezik a következő történelmi romantikus a Könyvmolyképzőnél

Sarah MacLean neve már nem ismeretlen a hazai történelmi romantikus rajongók körében. 

Viszont örömmel jelentem, érkezik az újabb sorozata!




A Keményöklű Gazfickók sorozat első részének címe igencsak figyelemfelkeltő... és hosszú: A gaz csábító és az úri kisasszony esete, avagy a Lepke és a Láng.

És ugyan megjelenési dátumunk és borítónk még nincs, magyar fülszövegünk már van!

A fülszöveg:

*
Amikor a Gazfickó megjelenik…
Amikor egy titokzatos idegen Lady Felicity Faircloth hálószobájában terem, és azzal áll elő, hogy segít megnyerni számára a herceget, a nő elfogadja az ajánlatot – egy feltétellel. Annak ellenére, hogy érte már csalódás, hisz a nagy szerelemben, olyannyira, hogy igazi szenvedély nélkül soha senkihez sem menne feleségül.
A Lady veszélyes alkut köt…
Devil, a herceg törvénytelen fia, a londoni alvilág ura, egész életében a megsemmisítő bosszúra készül, csak az alkalmat lesi rá. Most a férj nélkül maradt ladyvel végre megvalósíthatná régi tervét. Csupán annyi a dolga, hogy egy jelentéktelen, szürke kis verébből ellenállhatatlan csábítót varázsoljon, és csapdát állítson ellenfelének.
Egy szenvedélyes szerelem ígéretéért…
Csakhogy Felicity Faircloth, aki egyáltalán nem nevezhető jelentéktelen, szürke kis verébnek, gyors elhatározásra jut. Mégpedig arra, hogy neki leginkább Devil kellene. A férfi gondosan kifundált terveiben zűrzavar támad, és Devil ráébred, hogy választania kell a bosszúvágy és egy másfajta vágy között…
* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések