Breaking News

Befutott Sarah J. Maas legújabb könyvének magyar borítója - érkezik a Föld és vér háza!

Már többször írtam a blogon Sarah J. Maas vadiúj felnőtt fantasyjéről, a Crescent City sorozat első részéről, ami magyarul a Föld és vér háza címet kapta.

Most pedig befutott a magyar borító is!

A kiadó átvette az eredeti borítót, azt magyarította - illetve láthatjuk, hogy a Zafír Pöttyös kategóriába került.

Erről a borítóváltozatról már írtam borítóelemzést is, ezt a bejegyzést ide kattintva olvashatjátok el





Fülszöveg:

*

A #1 New York Times bestsellerszerző Sarah J. Maas a Föld és vér házával indítja útnak legújabb sikersorozatát, a Crescent Cityt: a félig tündér, félig ember Bryce Quinlan történetével, aki bosszút esküszik egy mágiával, veszéllyel és perzselő szenvedéllyel teli modern fantasyvilágban.

A félig tündér, félig ember Bryce Quinlan imádja az életét. Minden estét bulizással tölt, és eltökélte, hogy kiélvezi mindazt, amit Lunathion – azaz Crescent City – nyújthat. Csakhogy egy kegyetlen gyilkosság alapjaiban rendíti meg a várost, és Bryce világa darabokra hullik.

Két évvel később Brcye még mindig a város legismertebb szórakozóhelyeit járja, immár a feledés reményében, ám hirtelen folytatódnak a gyilkosságok. A hírhedt bukott angyalt, Hunt Athalart megbízzák, hogy figyelje minden lépését, és Bryce rájön, többé nem menekülhet a feledésbe.

Bryce és Hunt igyekszik kideríteni az igazságot – és feldolgozni saját múltjuk szörnyűségeit. A megbolygatott szálak a város legsötétebb részein és a háborúban álló kontinenseken keresztül egyenesen a pokol bugyraiba vezetnek, ahol az évezredek óta szunnyadó erők most ébredezni kezdenek…

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

2 megjegyzés: