Breaking News

Itt a Fekete szépség első előzetese!

Anna Sewell klasszikusából, a Fekete szépségből új adaptáció készült, ami végül a Disney+-on találja meg a helyét - a hírek szerint még az év második felében várható.

A címszereplő hangját a filmben az Oscar-díjas Kate Winslet adja, Jo Green szerepében pedig az Interstellarból és a Twilight filmekből ismert Mackenzie Foy látható. De a Trónok harca rajongóknak is lesz ismerős arc, ugyanis a filmben szerepel Iain Glen is. 



Most pedig megérkezett az első előzetes is a vadiúj adaptációhoz:




A könyv fülszövege:

Az állattörténetek egyik legszebbikét Anna Sewell (1820-1878), angol írónőnek köszönhetjük. Társai, barátai voltak az állatok. Krónikus betegsége miatt már gyermekkorától élete összekapcsolódott pónijával. Csak pónifogaton tudott kimozdulni otthonából, így hőse, a póni, a legközvetlenebb ismerőse volt, „akin keresztül látta a világot". Egyetlen, világhírű műve a Fekete Szépség a gyermekirodalom klasszikusa, egy ló önéletrajza. Könyvét a világ számos nyelvére lefordították. A rendkívül intelligens, gyönyörű ló, életében többször gazdát cserél, és ennek során sok emberi rosszal, gonoszsággal, kegyetlenséggel találkozik. A könyv rólunk, emberekről is szól, morális tisztasággal tanítva azt, hogy feladni soha nem érdemes. Fekete Szépség története a jó győzelmét ünnepli a rossz felett, és erősíti bennünk azt a hitet, hogy érdemes „embernek" maradni elembertelenedett világunkban. Sewell főhősének sorsa is végül jóra fordul, és eljut a szerető gondoskodáshoz.

Nincsenek megjegyzések